Povezane vesti

Pešić šalom nasmejao sve: „Slomio mi je rame na treningu“

Pešić šalom nasmejao sve: „Slomio mi je rame na treningu“

Nova 01.09.2022
Selektor Srbije Svetislav Pešić našalio se na konferenciji pred meč sa Holandijom na Evrobasketu. Naš nacionalni tim startuje Evropsko prvenstvo u petak od 21 čas, ali pošto srpski tim igra i sa Finskom u grupi D, finske novinare je zanimao i… »
Pešićev šou pred Evrobasket: Poručio da vraća srpsku košarku na svoje mesto

Pešićev šou pred Evrobasket: Poručio da vraća srpsku košarku na svoje mesto

Nova 01.09.2022
"Orlovi" igraju prvi meč u petak protiv Holandije. Košarkaši Srbije igraju u petak od 21 čas prvi meč na Evrobasketu, a Vladimir Lučić i Svetislav Pešić su tim povodom odgovarali na pitanja pred meč. Lučić kaže da će tim biti veoma motivisan… »
Pešić novinarima: Palite narod bez ikakvog razloga

Pešić novinarima: Palite narod bez ikakvog razloga

Sport klub 01.09.2022
Košarkaška reprezentacija Srbije u petak od 21 čas započinje nastup na Evrobasketu – u Pragu će rival “Orlovima” biti selekcija Holandije. Meč su sa strane srpskog tima najavili selektor Svetislav Pešić i kapiten Vladimir Lučić. Novinar… »
Pešić otkrio detalj koji niko nije znao - on mi je slomio rame! Plejmejker priznao sve: "Istina je"

Pešić otkrio detalj koji niko nije znao - on mi je slomio rame! Plejmejker priznao sve: "Istina je"

Mondo 01.09.2022
Selektor Srbije ispričao je kako mu je finski plejmejker slomio rame jednom prilikom. Selektor Srbije ispričao je kako mu je finski plejmejker slomio rame jednom prilikom. Eurobasket je počeo, Srbija u petak igra svoj prvi meč protiv Holandije, a pre… »

Vesti dana »