Повезане вести

Пешић шалом насмејао све: „Сломио ми је раме на тренингу“

Пешић шалом насмејао све: „Сломио ми је раме на тренингу“

Нова 01.09.2022
Селектор Србије Светислав Пешић нашалио се на конференцији пред меч са Холандијом на Евробаскету. Наш национални тим стартује Европско првенство у петак од 21 час, али пошто српски тим игра и са Финском у групи Д, финске новинаре… »
Пешићев шоу пред Евробаскет: Поручио да враћа српску кошарку на своје место

Пешићев шоу пред Евробаскет: Поручио да враћа српску кошарку на своје место

Нова 01.09.2022
"Орлови" играју први меч у петак против Холандије. Кошаркаши Србије играју у петак од 21 час први меч на Евробаскету, а Владимир Лучић и Светислав Пешић су тим поводом одговарали на питања пред меч. Лучић каже да ће тим бити… »
Пешић новинарима: Палите народ без икаквог разлога

Пешић новинарима: Палите народ без икаквог разлога

Спорт клуб 01.09.2022
Кошаркашка репрезентација Србије у петак од 21 час започиње наступ на Евробаскету – у Прагу ће ривал “Орловима” бити селекција Холандије. Меч су са стране српског тима најавили селектор Светислав Пешић и капитен Владимир Лучић… »
Пешић открио детаљ који нико није знао - он ми је сломио раме! Плејмејкер признао све: "Истина је"

Пешић открио детаљ који нико није знао - он ми је сломио раме! Плејмејкер признао све: "Истина је"

Мондо 01.09.2022
Селектор Србије испричао је како му је фински плејмејкер сломио раме једном приликом. Селектор Србије испричао је како му је фински плејмејкер сломио раме једном приликом. Еуробаскет је почео, Србија у петак игра свој први меч… »

Вести дана »