Повезане вести
Надал први учесник турнира који му фали у каријери, Новак и даље несигуран
Нова 02.09.2022
Очекује нас занимљив расплет ситуације у тениском врху до краја године Шпански тенисер Рафаел Надал победио је Фабија Фоњинија у трећем колу УС Опена, чиме је и дефинитивно обезбедио учешће на Завршном мастерсу ове године… »
Кирјос: Скоро да више не знам ко сам, финале Вимблдона је била прекретница
Нова 02.09.2022
Ове сезоне гледамо потпуног другачијег Кирјос од оног на ког смо навикли Аустралијски тенисер Ник Кирјос ове године коначно игра врхунски тенис, што је најбоље показао његов резултат на Вимблдону, где је изгубио у финалу од… »
Историјски преокрет на УС опену: Атрактивна Белорускиња губила са 6:2, 5:1, па победила Естонку! (фото) (видео)
Хот спорт 02.09.2022
Ово се ретко виђа! Један од највећих преокрета у историји УС опена догодио се у четвртак, на ‘Били Џин Кинг‘ арени у Њујорку. Најзанимљивији меч досадашњег дела четвртог гренд слем турнира у сезони одиграле су Арина Сабаленка… »
Надал: Имам осећај да ми је нос све већи
Спорт клуб 02.09.2022
Славио је Рафаел Надал против Фабија Фоњинија у мечу другог кола УС Опена, уз, како је рекао мало боли. „Мало боли искрено, али добро. Срећан сам због победе након лошег старта. Ни сам још не разумем како само тако лоше отворио… »
Надал рекетом разбио нос, па крвав лежао на терену: Шпанац после ударца у главу шокирао изјавом о инциденту! (видео)
Мондо 02.09.2022
Шпански тенисер био жртва свог рекета током меча против Фоњинија. Шпански тенисер био жртва свог рекета током меча против Фоњинија. Рафаел Надал је савладао Фабија Фоњинија (3:1) и наставио пут до трофеја на УС Опену, а овај… »
Надал у трећем колу, Кецмановић испао на УС Опену
Данас 02.09.2022
Рафаел Надал је победио Италијана Фабија Фоњинија са 3:1 у сетовима (2:6, 6:4, 6:2, 6:1) и тако се пласирао у треће коло УС Опена. Меч је обележила повреда носа „бика из Манакора“, али је и поред повреде један од најбољих… »
Гаске бољи од Кецмановића, следи дуел са Надалом
Дневник 02.09.2022
ЊУЈОРК: Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у другом колу Ју-Ес опена, након што је поражен од искусног Француза Ришара Гаскеа 6:2, 6:4, 4:6, 6:4. Гаскеа у наредној рунди чека Рафаел Надал, који је после велике борбе… »
УС опен - Раскрвављени Надал избацио Фоњинија и резервисао карту за Завршни мастерс
Спортске.нет 02.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у друго коло УС опена пошто је са 3:1 (2:6, 6:4, 6:2, 6:1) савладао Фабија Фоњинија. Можда није све почело како је Рафа желео, али се завршило на тај начин. Шпанац је наставио да крчи… »
Бизарније не може – Рафа сам себи разбио нос (ВИДЕО)
Спорт клуб 02.09.2022
Рафаел Надал се пласирао у треће коло УС Опена, али далеко од тога да није имао проблеме, поготово у прва два сета. Шпанац је у дуелу ветерана победио Фабија Фоњинија 2:6, 6:4, 6:2 и 6:1, а меч са Италијаном памтиће и по једном… »
Кецмановић поражен од Гаскеа у другом колу Ју Ес опена
Бета 02.09.2022
Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у треће коло Отвореног првенства САД, пошто је ноћас у Њујорку поражен од француског играча Ришара Гаскеа са 2:6, 4:6, 6:4, 4:6. Меч измедју Кецмановића и Гаскеа, 36. и… »
Урнебесна изјава Надала с фластером о крварењу носа: Читав стадион се насмејао
Нова 02.09.2022
Зна да се нашали и на сопствени рачун, па чак и да открије да је и раније имао таквих ситуација, али у другим околностима. Рафаел Надал успео је по 14. пут у каријери да стигне до трећег кола УС Опена након што је са 2:6, 6:4… »
Кецмановић поражен од Гаскеа, Србија остала без тенисера на УС опену
Спортске.нет 02.09.2022
Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у другом колу УС опена након пораза од Ришара Гаскеа из Француске резултатом 3:1 у сетовима (2:6, 4:6, 6:4, 4:6). Као 36. тенисер света, Кецмановић је ушао у меч као фаворит против… »
УСО: Надал од мучења до сигурне победе, Белорус елиминисао Хуркача
Н1 Инфо 02.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у треће коло УС опена, пошто је био бољи од Фабија Фоњинија из Италије са 2:6, 6:4, 6:2, 6:1. Баш као и у првом колу са Хиџикатом, Надал је изгубио први сет, али сада је био у још већем… »
Крв облила рафу: Надал не зна другачије, повредио се па разбио Фоњинија (видео)
Вечерње новости 02.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у треће коло Ју-Ес опена после победе над италијанским тенисером и својим великим ривалом Фабиом Фоњинијем. Фото: АП Шпанац је очајно отворио меч, препустивши први сет Фоњију резултатом… »
Надал од „веома сам нервозан“ до сигурне победе!
Спорт клуб 02.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у треће коло УС опена, пошто је био бољи од Фабија Фоњинија из Италије са 2:6, 6:4, 6:2, 6:1. Баш као и у првом колу са Хиџикатом, Надал је изгубио први сет, али сада је био у још већем… »
Надал нокаутирао сам себе и раскрварио нос, после преокрета срушио провокатора
Нова 02.09.2022
Меч је имао необичан увод (који је заправо почео још у Паризу), али је и био један од оних које ће Надал дуго памтити. Рафаел Надал успео је по 14. пут у каријери да стигне до трећег кола УС Опена након што је са 2:6, 6:4, 6:2… »
Штета: Кецмановић пропуштао поклоне Француза, Србија без тенисера у Њујорку
Нова 02.09.2022
Штета... Та реч најбоље описује оно што је Миомир Кецмановић урадио у Њујорку. Српски тенисер, тренутно 36. на АТП листи, поражен је у другом колу УС Опена, бољи од њега био је Ришар Гаске са 6:2, 6:4, 4:6, 6:4 за два сата и… »
Белорус избацио десетог носиоца, Шаповалов на Рубљова
Спорт клуб 02.09.2022
Десети тенисе света Хуверт Хуркач елиминисан је у другом колу УС Опена пошто је у четири сета поражен од Иље Ивашке 6:4, 4:6, 7:6 (5) и 6:3 за три часа и седам минута игре. Белоруски играч, тренутно 73. на АТП листи, победио је… »
Вести дана »
Снег и лед у Србији – могуће несташице струје и кашњење летова, главни путеви проходни
РТС пре 13 минутајош 40 повезаних
Свет стрепи! Хаос због Венецуеле: Ова земља је поставила тенкове на границе, први пут се огласио Си Ђинпинг, протести широм планете против САД
Блиц пре 8 минутајош 41 повезана
Беоинфо: Све градске службе у Београду ангажоване у пуном капацитету због снега
Бета пре 1 сатјош 16 повезаних
Њега је Трамп назвао болесником који дилује кокаин! Огласио се председник Колумбије: Моје име се не појављује у судским документима (фото)
Курир пре 38 минутајош 17 повезаних