Povezane vesti

Milan Popović odgovorio severini: ''Njena mama ne bi mogla ni da pročita ovu izjavu, a kamoli da je sastavi''

Blic 02.09.2022
Nakon tuče sestara Severine Vučković i Marijane Popović, oglasila se pevačicina majka Ana u otvorenom pismu Milanu Popoviću, a sada je on prokomentarisao njenu izjavu. Severinina majka obratila se javnosti zbog istupa bivšeg zeta u Dnevniku Nove TV… »

Milan Popović odgovorio severininom PR timu: Njena mama ne bi mogla ni da pročita ovu izjavu, a kamoli da je sastavi!

Kurir 02.09.2022
Drama posle tuče Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović se ne smiruje ni posle nekoliko dana, a nakon što se oglasila pevačicina majka Ana u otvorenom pismu Milanu Popoviću, on je sada izvratio. Severinina majka obratila se javnosti zbog… »

"Mlatnula me kišobranom": Severinina sestra iznela sve, a jedan dokaz na pevačicinom telu je ključan

Blic 02.09.2022
Sukob između pevačice Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović, kako pišu domaći mediji, nije prvi porodični incident. Navodno su žestoke reči padale i pre, ali tek sad kad je došlo do fizičkog obračuna sa sestrom Marijanom u Splitu… »

Mlatnula me kišobranom, nije istina da ne viđam porodicu Severinina sestra otvorila dušu, a jedan dokaz na Sevinom telu je…

Kurir 02.09.2022
Svađa pevačice Severine Vučković (50) sa sestrom Marijanom Popović nije prvi porodični incident. Navodno su žestoke reči, psovke i uvrede padale i pre, ali su svi to više-manje skrivali. I s majkom Anom bilo je nesuglasica. Ali tek sad kad je… »

Otvoreno pismo Severinine majke upućeno Milanu Popoviću: Moja Seve brine o meni, a on je maltretira godinama i javno pljuje

Svet & Skandal 02.09.2022
Majka Severine Vučković, Ana, oglasila se javnim pismom nakon skandala koji je potresao region Nakon što je zajednička slika Igora Kojića i Milana Popovića šokirala region, Severinu su zatekle nove muke. Poznata pevačica je u utorak bila privedena… »

Severina NAKON tuče SA SESTROM prolazi kroz pakao: "Zatvorila se u stan, kuka na sav glas, Marijanina ćerka sve vreme uz nju"

Blic 02.09.2022
Nakon skandala koji se dogodio u Splitu, kada se Severina Vučković potukla sa svojom sestrom Marijanom Popović, kako pišu domaći mediji, od tada pevačica prolazi kroz pakao. Nakon što je prvo bila u lošem stanju zbog izdaje bivšeg supruga Igora… »

Severina u nikad gorem psihičkom stanju: Posle tuče sa sestrom, zatvorila se u stan, kuka na sav glas, a ona je uz nju sve…

Kurir 02.09.2022
Otkad je u utorak u stanu Severinine majke Ane Vučković u Splitu došlo do porodičnog skandala, o pevačici se samo pojavila informacija da je bila u sedištu kriminalističke policije na razgovoru, gde je negirala sve optužbe. Kako saznajemo… »

Zašto policija nije reagovala ceo sat? Kontradiktorne izjave Severine i njene sestre Marijane posle svađe i fizičkog…

Večernje novosti 01.09.2022
NI dva dana posle burnih događaja u splitskom stanu Ane Vučković, majke pop zvezde Severine i njene starije sestre Marijane, nije potpuno jasno što se dogodilo, ali je sasvim jasno da su porodični odnosi i te kako poremećeni. Foto: Instagram/… »

Vesti dana »