Povezane vesti

Uloga Blanš je bila veliki izazov: Branka Katić za "Blic" o predstavi "Tramvaj zvani želja", sadašnjici, strahovima...

Uloga Blanš je bila veliki izazov: Branka Katić za "Blic" o predstavi "Tramvaj zvani želja", sadašnjici, strahovima...

Blic 02.09.2022
Tenesi Vilijams je sjajno rekao: „Ne postoje zlikovci i heroji, postoje samo individue koje su u određenom trenutku napravile dobre ili loše izbore ne samo svojom voljom nego pre svega zbog uticaja društva, okolnosti, konteksta“ - kaže slavna… »
Idealista sam, nema mi pomoći: Branka Katić, u razgovoru za "Novosti", uoči beogradske premijere "Tramvaja zvanog želja"

Idealista sam, nema mi pomoći: Branka Katić, u razgovoru za "Novosti", uoči beogradske premijere "Tramvaja zvanog želja"

Večernje novosti 02.09.2022
NAJAVLJENA kao premijera slavnog komada Tenesija Vilijamsa u režiji Lenke Udovički, sutrašnja predstava "Tramvaj zvani želja" na sceni Beogradskog dramskog imaće, zapravo, svoje - sedmo izvođenje. Foto Tanjug Prvi put publika ju je videla u junu na… »
Branka Katić: Ovde će biti mnogo bolje kad prestanemo da osuđujemo jedni druge

Branka Katić: Ovde će biti mnogo bolje kad prestanemo da osuđujemo jedni druge

Danas 01.09.2022
Posle četiri premijerne večeri kojima je od 26. do 29. avgusta završena ovogodišnja sezona Teatra Ulysse na Brionima, predstava „Tramvaj zvani želja“, u režiji Lenke Udovički, 3. septembra premijerno stiže na repertoar scene „Predrag Pepi… »

Vesti dana »