Повезане вести

Улога Бланш је била велики изазов: Бранка Катић за "Блиц" о представи "Трамвај звани жеља", садашњици, страховима...

Улога Бланш је била велики изазов: Бранка Катић за "Блиц" о представи "Трамвај звани жеља", садашњици, страховима...

Блиц 02.09.2022
Тенеси Вилијамс је сјајно рекао: „Не постоје зликовци и хероји, постоје само индивидуе које су у одређеном тренутку направиле добре или лоше изборе не само својом вољом него пре свега због утицаја друштва, околности, контекста“… »
Идеалиста сам, нема ми помоћи: Бранка Катић, у разговору за "Новости", уочи београдске премијере "Трамваја званог жеља"

Идеалиста сам, нема ми помоћи: Бранка Катић, у разговору за "Новости", уочи београдске премијере "Трамваја званог жеља"

Вечерње новости 02.09.2022
НАЈАВЉЕНА као премијера славног комада Тенесија Вилијамса у режији Ленке Удовички, сутрашња представа "Трамвај звани жеља" на сцени Београдског драмског имаће, заправо, своје - седмо извођење. Фото Тањуг Први пут публика ју… »
Бранка Катић: Овде ће бити много боље кад престанемо да осуђујемо једни друге

Бранка Катић: Овде ће бити много боље кад престанемо да осуђујемо једни друге

Данас 01.09.2022
После четири премијерне вечери којима је од 26. до 29. августа завршена овогодишња сезона Театра Улиссе на Брионима, представа „Трамвај звани жеља“, у режији Ленке Удовички, 3. септембра премијерно стиже на репертоар сцене… »

Вести дана »