Повезане вести
Билчик најавио долазак на Европрајд у Београду
Слободна Европа 02.09.2022
Известилац за Србију у Европском парламенту Владимир Билчик најавио је долазак на Европрајд (ЕуроПриде), који је заказан за септембар у Београду. "Срећан сам да што могу да објавим да сам прихватио позив на Европрајд што ћу бити… »
Билчик: Охрабрен сам разговором Владе Србије са организаторима Еуропрајда
Еуроневс 02.09.2022
Известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик истакао је данас да је охрабрен информацијом да власти у Србији и организатори Еуропрајда заједнички раде на решењу за одржавање тог догађаја у Београду 17. септембра… »
Нова.рс: Потпредседница владе Белгије долази на Европрајд, упркос забрани
Н1 Инфо 02.09.2022
Потпредседница Владе Белгије Петра де Сутер допутоваће у Београд како би присустовала Европрајду који је најављен за другу половину септембра, сазнаје Нова.рс. Према информацијама тог портала, Петра де Сутер потврдила је свој… »
И потпредседница Владе Црне Горе долази у Београд на Европрајд
Нова 02.09.2022
Потпредседница Владе Црне Горе Јована Маровић потврдила је свој долазак на предстојећи Европрајд у Београду, сазнаје Нова.рс После вести да ће Петра де Сутер, потпредседница Владе Белгије, присуствовати Европрајду у Београду… »
САЗНАЈЕМО Потпредседница Владе Белгије долази на Прајд, без обзира на забрану
Нова 02.09.2022
Петра де Сутер, потпредседница Владе Белгије, допутоваће у Београд како би присустовала Европрајду који је најављен у за другу половину септембра, сазнаје Нова.рс. Према информацијама наше портала, Петра де Сутер потврдила је… »
Вести дана »

Легендарни кошаркаш уз три прста бодрио црвену звезду: Велики Дарко Миличић гледао пад Реала!
Хот спорт пре 18 минутајош 25 повезаних

Гужва испред Опште болнице у Сремској Митровици, за сат времена се јавило око 90 добровољних даваоца крви
Н1 Инфо пре 3 минутајош 19 повезаних

Седморо и даље на интензивној нези после превртања аутобуса код Сремске Митровице – лекари откривају детаље о повредама
Мој Нови Сад пре 8 минутајош 26 повезаних