Повезане вести

Билчик најавио долазак на Европрајд у Београду

Билчик најавио долазак на Европрајд у Београду

Слободна Европа 02.09.2022
Известилац за Србију у Европском парламенту Владимир Билчик најавио је долазак на Европрајд (ЕуроПриде), који је заказан за септембар у Београду. "Срећан сам да што могу да објавим да сам прихватио позив на Европрајд што ћу бити… »
Билчик: Охрабрен сам разговором Владе Србије са организаторима Еуропрајда

Билчик: Охрабрен сам разговором Владе Србије са организаторима Еуропрајда

Еуроневс 02.09.2022
Известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик истакао је данас да је охрабрен информацијом да власти у Србији и организатори Еуропрајда заједнички раде на решењу за одржавање тог догађаја у Београду 17. септембра… »
Нова.рс: Потпредседница владе Белгије долази на Европрајд, упркос забрани

Нова.рс: Потпредседница владе Белгије долази на Европрајд, упркос забрани

Н1 Инфо 02.09.2022
Потпредседница Владе Белгије Петра де Сутер допутоваће у Београд како би присустовала Европрајду који је најављен за другу половину септембра, сазнаје Нова.рс. Према информацијама тог портала, Петра де Сутер потврдила је свој… »
И потпредседница Владе Црне Горе долази у Београд на Европрајд

И потпредседница Владе Црне Горе долази у Београд на Европрајд

Нова 02.09.2022
Потпредседница Владе Црне Горе Јована Маровић потврдила је свој долазак на предстојећи Европрајд у Београду, сазнаје Нова.рс После вести да ће Петра де Сутер, потпредседница Владе Белгије, присуствовати Европрајду у Београду… »
САЗНАЈЕМО Потпредседница Владе Белгије долази на Прајд, без обзира на забрану

САЗНАЈЕМО Потпредседница Владе Белгије долази на Прајд, без обзира на забрану

Нова 02.09.2022
Петра де Сутер, потпредседница Владе Белгије, допутоваће у Београд како би присустовала Европрајду који је најављен у за другу половину септембра, сазнаје Нова.рс. Према информацијама наше портала, Петра де Сутер потврдила је… »

Вести дана »