Povezane vesti
Bilčik najavio dolazak na Evroprajd u Beogradu
Slobodna Evropa 02.09.2022
Izvestilac za Srbiju u Evropskom parlamentu Vladimir Bilčik najavio je dolazak na Evroprajd (EuroPride), koji je zakazan za septembar u Beogradu. "Srećan sam da što mogu da objavim da sam prihvatio poziv na Evroprajd što ću biti u Beogradu 17… »
Bilčik: Ohrabren sam razgovorom Vlade Srbije sa organizatorima Europrajda
Euronews 02.09.2022
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik istakao je danas da je ohrabren informacijom da vlasti u Srbiji i organizatori Europrajda zajednički rade na rešenju za održavanje tog događaja u Beogradu 17. septembra. Bilčik je na svom… »
Nova.rs: Potpredsednica vlade Belgije dolazi na Evroprajd, uprkos zabrani
N1 Info 02.09.2022
Potpredsednica Vlade Belgije Petra de Suter doputovaće u Beograd kako bi prisustovala Evroprajdu koji je najavljen za drugu polovinu septembra, saznaje Nova.rs. Prema informacijama tog portala, Petra de Suter potvrdila je svoj dolazak na Evroprajd i… »
SAZNAJEMO Potpredsednica Vlade Belgije dolazi na Prajd, bez obzira na zabranu
Nova 02.09.2022
Petra de Suter, potpredsednica Vlade Belgije, doputovaće u Beograd kako bi prisustovala Evroprajdu koji je najavljen u za drugu polovinu septembra, saznaje Nova.rs. Prema informacijama naše portala, Petra de Suter potvrdila je svoj dolazak na Evroprajd… »
I potpredsednica Vlade Crne Gore dolazi u Beograd na Evroprajd
Nova 02.09.2022
Potpredsednica Vlade Crne Gore Jovana Marović potvrdila je svoj dolazak na predstojeći Evroprajd u Beogradu, saznaje Nova.rs Posle vesti da će Petra de Suter, potpredsednica Vlade Belgije, prisustvovati Evroprajdu u Beogradu, stigla je i informacija da… »
Vesti dana »
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Crnogorska policija uhapsila šest albanskih državljana: Osumnjičeni da su napali zaposlene na trajektnom prelazu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana