Povezane vesti
Kusturica: Umetnost terapijski deluje na ljude i ne pripada tržišnoj ekonomiji
Blic 02.09.2022
Reditelj i pisac Emir Kusturica večeras je bio poslednji gost u ciklusu “Letnji plato BGB” u Biblioteci grada Beograda, gde je govorio o svojim romanima i zbirkama priča “Smrt je neprovjerena glasina”, “Sto jada”, “Šta mi ovo treba” i pre svega o… »
Kusturica: "Handke je oduvek bio van mejnstrima. Nema literature na svetu koja ne sadrži Čehova"
Telegraf 02.09.2022
"Čini mi se da je sa osvajanjem Nobelove nagrade Handke postao nestvaran, odnosno kao da je više literarni junak nego živ čovek", rekao je reditelj i pisac. Reditelj i pisac Emir Kusturica bio je gost u ciklusu “Letnji plato BGB” u Biblioteci grada… »
Vesti dana »
Vreme danas: Pre podne sunčano, predveče kiša, najviše temperature od 12 do 17 stepeni
Nedeljnik pre 44 minutajoš 12 povezanih
Tragični detalji nesreće koja je lako mogla biti izbegnuta: Poznato je kako nas je velika Taša napustila!
Hot sport pre 9 minutajoš 46 povezanih
Danas proslavljamo Svetog Trifuna: Veruje se da se ovim praznikom završava zima
Zrenjaninski pre 1 satjoš 10 povezanih
Pravoslavni vernici danas obeležavaju velike zimske zadušnice. Da li znate šta se radi danas? Velike zimske zadušnice Narodni običaji
Volim Zrenjanin pre 59 minutajoš 8 povezanih
Vašington upitan za Osetkovskog, pa otvorio dušu: "Ne želim da me kazne, ovakvu sezonu u životu nisam imao"
Telegraf pre 54 minutajoš 13 povezanih