Повезане вести
Абазовић: Поносан сам што сам председник владе који доноси тешке одлуке
Инсајдер 02.09.2022
Црногорски премијер Дритан Абазовић изјавио је данас у Београду да је поносан што је председник владе који доноси тешке одлуке. Ако и даљем будем премијер, радићу на промени перспективе и лица и наличја Западног Балкана, рекао… »
Абазовић: Поносан сам што сам премијер који доноси тешке одлуке
Данас 02.09.2022
Црногорски премијер Дритан Абазовић изјавио је данас у Београду да је поносан што је председник владе који доноси тешке одлуке. Ако и даље будем премијер, радићу на промени перспективе и лица и наличја Западног Балкана, рекао је… »
Учесници самита Отворени Балкан: Иницијатива донела наду у простор оптерећен сукобима
Инсајдер 02.09.2022
Земље Западног Балкана затражиће од Европске уније да регион укључи у своје планове подршке за накнаду државама за куповину струје, речено је данас на конференцији за новинаре после самита иницијативе Отворени Балкан у… »
Поносан сам! Отворени Балкан доноси наду: Председник Вучић се огласио после Самита у Београду (фото)
Курир 02.09.2022
Председник Александар Вучић поручио је да је поносан што је Србија домаћин Отвореног Балкана, што је написао и на Инстаграму. Говорећи после данашњег Самита, председник Вучић је, између осталог, рекао: "Поносан сам што смо данас… »
Вучић после самита Отвореног Балкана: Ниједна одлука о забрани извоза неће се односити на Скопље и Тирану
Данас 02.09.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је поносан што је данас домаћин Самита Отвореног Балкана и навео да је то иницијатива која је донела наду у простор који је увек био оптерећен трвењима, сукобима, а у најбоља… »
Вучић после самита Отвореног Балкана: Ниједна одлука о забрани извоза неће се односити на Скопље и Тирану
Еуроневс 02.09.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је поносан што је данас домаћин Самита Отвореног Балкана и навео да је то иницијатива која је донела наду у простор који је увек био оптерећен трвењима, сукобима, а у најбоља… »
Вести дана »
Никола Јокић извео додавање сезоне - НБА лига се одмах огласила: Није им јасно како је ово успео да уради! (видео)
Курир пре 33 минутајош 36 повезаних
Годишњица напада на студенте ФДУ: Окупљање у 11.30х и протестна шетња (БЛОГ)
Нови магазин пре 3 минутајош 7 повезаних
Погоршани услови за вожњу због кише: На граници нема задржавања за аутомобиле
Еуроневс пре 33 минутајош 9 повезаних