Povezane vesti
Tata sa 2,78 promila pokušao da izudara direktorku na prijemu prvaka na Zvezdari
Luftika 02.09.2022
Beograđanin M. R. (41) uhapšen je juče (1. septembar) jer je u dvorištu osnovne škole “Dragojlo Dudić” na Zvezdari nasrtao na direktorku ove obrazovne ustanove, saznaje “ Blic“. Muškarac, koji je, kako su naveli svedoci, na sastanku u… »
Ispovest napadnute direktorke OŠ Dragojlo Dudić: "Čoveka ne poznajem, telom je počeo da mi se unosi"
Telegraf 02.09.2022
Zaposleni u ovoj školi su u strahu od novih incidenata. Sinoć u dvorištu Osnovne škole Dragojlo Dudić na Zvezdari tokom priredbe dogodio se incident u kome je muškarac u alkoholisanom stanju pokušao da napadne direktorku škole. Direktorka škole… »
"Ja se ne plašim, imam crni pojas u karateu": Direktorka koju je hteo da udari mortus pijani roditelj za "Blic": Žao mi zbog…
Blic 02.09.2022
Na jučerašnjem prijemu prvaka u beogradskoj OŠ "Dragojlo Dudić" dogodio se incident nakon kog je priveden M. R. (41) kome je izmereno 2,78 promila alkohola u krvi. Prema prvim informacijama, incident je nastao kada je pijani roditelj nasrnuo na… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana