Повезане вести
Тата са 2,78 промила покушао да изудара директорку на пријему првака на Звездари
Луфтика 02.09.2022
Београђанин М. Р. (41) ухапшен је јуче (1. септембар) јер је у дворишту основне школе “Драгојло Дудић” на Звездари насртао на директорку ове образовне установе, сазнаје “ Блиц“. Мушкарац, који је, како су навели сведоци, на… »
Исповест нападнуте директорке ОШ Драгојло Дудић: "Човека не познајем, телом је почео да ми се уноси"
Телеграф 02.09.2022
Запослени у овој школи су у страху од нових инцидената. Синоћ у дворишту Основне школе Драгојло Дудић на Звездари током приредбе догодио се инцидент у коме је мушкарац у алкохолисаном стању покушао да нападне директорку школе… »
"Ја се не плашим, имам црни појас у каратеу": Директорка коју је хтео да удари мортус пијани родитељ за "Блиц": Жао ми због…
Блиц 02.09.2022
На јучерашњем пријему првака у београдској ОШ "Драгојло Дудић" догодио се инцидент након ког је приведен М. Р. (41) коме је измерено 2,78 промила алкохола у крви. Према првим информацијама, инцидент је настао када је пијани… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 3 сатајош 29 повезаних