Повезане вести

Тата са 2,78 промила покушао да изудара директорку на пријему првака на Звездари

Тата са 2,78 промила покушао да изудара директорку на пријему првака на Звездари

Луфтика 02.09.2022
Београђанин М. Р. (41) ухапшен је јуче (1. септембар) јер је у дворишту основне школе “Драгојло Дудић” на Звездари насртао на директорку ове образовне установе, сазнаје “ Блиц“. Мушкарац, који је, како су навели сведоци, на… »
Исповест нападнуте директорке ОШ Драгојло Дудић: "Човека не познајем, телом је почео да ми се уноси"

Исповест нападнуте директорке ОШ Драгојло Дудић: "Човека не познајем, телом је почео да ми се уноси"

Телеграф 02.09.2022
Запослени у овој школи су у страху од нових инцидената. Синоћ у дворишту Основне школе Драгојло Дудић на Звездари током приредбе догодио се инцидент у коме је мушкарац у алкохолисаном стању покушао да нападне директорку школе… »
"Ја се не плашим, имам црни појас у каратеу": Директорка коју је хтео да удари мортус пијани родитељ за "Блиц": Жао ми због…

"Ја се не плашим, имам црни појас у каратеу": Директорка коју је хтео да удари мортус пијани родитељ за "Блиц": Жао ми због…

Блиц 02.09.2022
На јучерашњем пријему првака у београдској ОШ "Драгојло Дудић" догодио се инцидент након ког је приведен М. Р. (41) коме је измерено 2,78 промила алкохола у крви. Према првим информацијама, инцидент је настао када је пијани… »

Вести дана »