Povezane vesti
Šok intervju ivana marinkovića: Progovorio o dugovima, Miljani Kulić i Goci Tržan: "Ne plašim se nikoga"
Blic 02.09.2022
Bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković ulazi u "Zadrugu 6", a kaže kako mu jedini cilj dobra zarada. - Baš lagano se spremam, imam vremena da sve organizujem, kupujem stvari. Jelena je u akciji, insistira da imam sve, pizdi, neće da mi išta fali… »
Šok intervju ivana marinkovića! Svi su čekali da bez dlake svima istinu saspe u lice! Kako je objasnio da je bivši…
Kurir 02.09.2022
Ivan Marinković ulazi u " Zadrugu 6", i kako kaže, nema preterana očekivanja, sem da dobro zaradi. Priznaje da je posle toliko rijaliti iskustva, skapirao da mu taktika ne treba, jer ga je narod zavoleo i prihvatio takvog kakav jeste. - Baš lagano se… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 29 minutajoš 12 povezanih

Građani se okupljaju ispred novosadskog suda, pružaju podršku uhapšenima koji su na saslušanju
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Uživo Tramp je zadao neviđeni udarac Zelenskom! Haos pred sastanak veka, ceo svet na nogama: Evropljani u panici, Putin likuje (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih

Sindikat UGS Nezavisnost će tražiti da minimalac bude povećan na 70.000 dinara
Biznis i finansije pre 4 minutajoš 21 povezana