Povezane vesti
Vučić se sastao sa Pahorom
RTV 03.09.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, u okviru priprema za predstojeći Samit Procesa Brdo - Brioni. Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a nakon… »
Vučić: "Ove godine nas očekuje dve milijarde evra trgovinske razmene sa Slovenijom"
Telegraf 03.09.2022
Vučić je na zajedničkoj konferenciji za medije rekao da je uvek zadovoljstvo primiti predsednika Pahora u goste. Trgovinska razmena Slovenije i Srbije ove godine prećiće dve milijarde evra, što je veliki uspeh i govori o prijateljstvu i međusobnom… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana