Повезане вести
Синиша Михајловић: Нападају ме кукавице иза тастатуре
Еуроневс 03.09.2022
Тренер фудбалера Болоње Синиша Михајловић изјавио је данас да га вређају кукавице иза тастатуре, које би му честитале кад би га среле на улици. Болоња је после четири кола Серије А освојила два бода, због чега се Михајловић… »
Синиша Михајловић: Нападају ме преко друштвених мрежа, а онда ми на улици прилазе и честитају!
Хот спорт 03.09.2022
Лоше је Болоња отворила сезону и у прва четири кола одиграла само две нерешене утакмице, због тога има много негативних коментара на рачун игре на друштвеним мрежама. Мета негативних коментара углавном је тренер Болоње и… »
Навијачи простачки вређали Михајловићеву ћерку, он им жестоко одговорио
Нова 03.09.2022
Српски тренер Синиша Михајловић ушао је у сукоб са навијачима свог клуба. Познато је да стамени бивши штопер из Борова не воли да му се удара на породицу и да је ту посебно осетљив. Зато се није либио да на конференцији пред меч… »
Михајловић: Ратници иза тастатуре ми честитају на улици
Спорт клуб 03.09.2022
Болоња је лоше стартовала у Серији А. Само два бода из четири меча. Такав старт појачао је негативне коментаре на друштвеним мрежама у којима је мета тренер Синиша Михајловић. – Сви ти ратници иза тастуре су иста г..на. Нападају… »
Михајловић одговорио на увреде: "Нападају ме кукавице иза тастатуре, а кад би ме срели на улици..."
Вечерње новости 03.09.2022
ТРЕНЕР фудбалера Болоње Синиша Михајловић изјавио је данас да га вређају кукавице иза тастатуре, које би му честитале кад би га среле на улици. Фото: Профимедиа Болоња је после четири кола Серије А освојила два бода, због чега… »
Синиша Михајловић трпи гнусне увреде: Ћерка српског стратега "показала зубе" исфрустрираној маси и храбро стала у одбрану оца…
ФУДБАЛСКИ клуб Болоња који са клупе предводи српски стручњак Синиша Михајловић и даље трага за првим тријумфом у Серији А, и после четири одиграна кола има само два бода што не задовољава апитете навијача са стадиона "Ренато… »
Одвратно! Миху гнусно вређали, а ћерка викторија реаговала: Због очевог здравља неће да ћути - "Читам срамне ствари..."
Мондо 03.09.2022
Синиша Михајловић је био мета увреда појединих навијача Болоње, а то је погодило и његову ћерку Викторију. Синиша Михајловић је био мета увреда појединих навијача Болоње, а то је погодило и његову ћерку Викторију. Није ово… »
Михајловићу се дрма клупа: Италијани пишу да је меч са Специјом кључан
БОЛОЊА није добро почела нову сезону. Не баш добри резултати могли би да се одразе на Синишу Михајловића који би могао да добије отказ. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЕЛИСАБЕТТА БАРАЦЦХИ Како преносе италијански медији српски стручњак се налази… »
Нова криза, нови притисак - Синиша Михајловић пред отказом!
Спортске.нет 03.09.2022
Српски тренер Синиша Михајловић налази се на "танком леду" код управе Болоње која ће озбиљно разматрати његову будућност уколико екипа не савлада Специју у недељу. Са два ремија и два пораза у прва четири кола, оцена у клубу… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 31 минутајош 41 повезана
Умрла жена (79) коју је ударио камион на Матејевачком путу у Нишу: Имала вишеструке тешке повреде
Телеграф пре 45 минутајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 16 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних