Povezane vesti
Verica Šerifović o borbi sa kancerom: „Mariji je teže palo nego meni“
Nova 03.09.2022
Pevačica se 2018. godine hrabro suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica Šerifović je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i da je najgore… »
"Mariji je teže palo nego meni": Verica Šerifović o borbi sa kancerom: "Strašno je kad saznate tako nešto"
Blic 03.09.2022
Pevačica Verica Šerifović 2018. godine hrabro se suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica Šerifović je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i… »
Mariji je moja bolest teže pala nego meni: Verica Šerifović izborila se sa rakom, a njena naslednica sve vreme bila uz nju
Kurir 03.09.2022
Pevačica Verica Šerifović 2018. godine hrabro se suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i da je… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena u Novom Pazaru zbog navodnog napada na policiju
Beta pre 50 minutajoš 42 povezane

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 54 minutajoš 193 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 27 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 18 povezanih