Povezane vesti
Verica Šerifović o borbi sa kancerom: „Mariji je teže palo nego meni“
Nova 03.09.2022
Pevačica se 2018. godine hrabro suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica Šerifović je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i da je… »
"Mariji je teže palo nego meni": Verica Šerifović o borbi sa kancerom: "Strašno je kad saznate tako nešto"
Blic 03.09.2022
Pevačica Verica Šerifović 2018. godine hrabro se suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica Šerifović je godinu dana kasnije otkrila da je sve u… »
Mariji je moja bolest teže pala nego meni: Verica Šerifović izborila se sa rakom, a njena naslednica sve vreme bila uz nju
Kurir 03.09.2022
Pevačica Verica Šerifović 2018. godine hrabro se suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i da… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 49 minutajoš 11 povezanih
Ruske snage uništile 47 dronova u Rostovskoj, Belgorodskoj, Brjanskoj oblasti; IAEA: Tri nuklearne elektrane u Ukrajini smanjile proizvodnju
RTS pre 31 minutajoš 4 povezane
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
Danas pre 43 minutajoš 3 povezane
Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTS pre 31 minutajoš 5 povezanih
Haos u Danskoj zbog pada mobilne mreže, ljudi nisu mogli da zovu hitne službe
Danas pre 8 satijoš 1 povezana