Povezane vesti
Verica Šerifović o borbi sa kancerom: „Mariji je teže palo nego meni“
Nova 03.09.2022
Pevačica se 2018. godine hrabro suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica Šerifović je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i da je najgore… »
"Mariji je teže palo nego meni": Verica Šerifović o borbi sa kancerom: "Strašno je kad saznate tako nešto"
Blic 03.09.2022
Pevačica Verica Šerifović 2018. godine hrabro se suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica Šerifović je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i… »
Mariji je moja bolest teže pala nego meni: Verica Šerifović izborila se sa rakom, a njena naslednica sve vreme bila uz nju
Kurir 03.09.2022
Pevačica Verica Šerifović 2018. godine hrabro se suočila sa rakom dojke. Majka Marije Šerifović tada je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. U razgovoru za Kurir Verica je godinu dana kasnije otkrila da je sve u redu i da je… »
Vesti dana »
Amerikanci preko telefona pritiskaju Zelenskog. U Kremlju otvaraju šampanjac: ‘Više nije pitanje ‘hoće li‘, nego ‘kako i kada‘‘
Alo pre 2 satajoš 34 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 48 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana