Повезане вести

НБС: Становништво се задуживало по нешто вишим каматним стопама у другом кварталу

НБС: Становништво се задуживало по нешто вишим каматним стопама у другом кварталу

Бизнис.рс 03.09.2022
Банке очекују да ће се стандарди пооштравати и у трећем тромесечју. У извештају Народне банке Србије (НБС) о трендовима у кредитној активности у другом кварталу наводи се да се становништво у другом овогодишњем тромесечју… »
НБС: Веће каматне стопе за грађане у другом кварталу године

НБС: Веће каматне стопе за грађане у другом кварталу године

Југмедиа 03.09.2022
Становништво се у другом овогодишњем тромесечју задуживало по нешто вишим каматним стопама него у првом, али се ценовни услови задуживања и даље могу оценити као повољни, наводи се у извештају Народне банке Србије (НБС) о… »
НБС: Веће каматне стопе за становништво у другом кварталу

НБС: Веће каматне стопе за становништво у другом кварталу

РТС 03.09.2022
Становништво се у другом овогодишњем тромесечју задуживало по нешто вишим каматним стопама него у првом, али се ценовни услови задуживања и даље могу оценити као повољни, наводи се у извештају Народне банке Србије (НБС) о… »
НБС: Повећане каматне стопе на кредите у другом тромесечју

НБС: Повећане каматне стопе на кредите у другом тромесечју

Еуроневс 03.09.2022

Вести дана »