Povezane vesti
Šok obrt: Viktorija Mitrović otkriva sve o trudnoći sa Markom Osmakčićem: "Izgleda je test nešto pobrkao..."
Blic 03.09.2022
Viktorija Mitrović obeležila je petu sezone "Zadruge". Svojom bolnom životnom ispovešću, kao i odnosom sa Markom Osmakčićem šokirala je mnoge. Viki Mitrović sada otvoreno govori o odnosu sa Markom, njegovim ocem Franjom, a otkriva i sve o navodnoj… »
Gore od mene kače se na moje ime! Viktorija otvoreno o trudnoći, Marku i prostituciji, a njen odnos sa Franjom će vas šokirati!…
Kurir 03.09.2022
Viktorija Mitrović obeležila je petu sezone "Zadruge". Svojom bolnom životnom ispovešću, kao i odnosom sa Markom Osmakčićem šokirala je mnoge. Sada je otvorila dušu za Kurir, pa nam je na početku otkrila u kakvom je trenutno odnosu sa Markom, koji ju je… »
Vesti dana »

BLOG Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera u Rusiji: Cunami stigao do Kalifornije i Japana, na Havajima zabeležen talas od 1,74m
Nova pre 1 satjoš 229 povezanih

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

„Vučićeva izjava da neće biti novca za Univerzitet u Novom Pazaru je radikalski pristup Sandžaku“: Student Davud Delimeđac o pretnjama predsednika Srbije
Nova pre 50 minutajoš 24 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih