Повезане вести

Пешић открио оно што све занима Познато како је Милутинов и када ће се прикључити Србији

Пешић открио оно што све занима Познато како је Милутинов и када ће се прикључити Србији

Ало 03.09.2022
Као што је претходно најављено, Никола Милутинов ће се прикључити репрезентацији Србије на Евробаскету. Милутнов није отпутовао у Чешку када и остатак репрезентације јер је имао проблем са вирозом. Тада је селектор Пешић рекао… »
Србија на скенеру: Јокиц́ је мозак, Калиниц́ швајцарски нож, Вања највец́а добит

Србија на скенеру: Јокиц́ је мозак, Калиниц́ швајцарски нож, Вања највец́а добит

Спутник 03.09.2022
Србија у Прагу има 2/2. После Холандије Орлови су надиграли и Чешку Републику резултатом 81:68 и на тај начин наши репрезентативци иду заслужено на дан одмора. Посао је одрађен успешно, у понедељак следе Финци, а за сада све… »
Веселом пресео Јокић: Боље да не кажем шта мислим о њему!

Веселом пресео Јокић: Боље да не кажем шта мислим о њему!

Курир 03.09.2022
Кошаркаши Србије су убедљиво су савладали Чешку резултатом 81:68 у 2. колу Европског првенства у Прагу. Највећа звезда чешке репрезентације Јан Весели логично није био задовољан исходом утакмице. "Тешко да је било 99,9 одсто да… »
Како је чувати Јокића? Ха-ха! Прошли пут су лоше превели Веселог, а ево шта сад каже о Србији: Зато сте најбољи...

Како је чувати Јокића? Ха-ха! Прошли пут су лоше превели Веселог, а ево шта сад каже о Србији: Зато сте најбољи...

Мондо 03.09.2022
Никола Јокић је велика енигма за све, па и за Јана Веселог који се намучио на сусрету Чешка - Србија. /Од извештача МОНДА са Еуробаскета Николе Лаловића/. Никола Јокић је велика енигма за све, па и за Јана Веселог који се намучио… »
Кошаркаши Србије победили Чешку у другом колу ЕП

Кошаркаши Србије победили Чешку у другом колу ЕП

Радио сто плус 03.09.2022
Србију су до победе предводили Никола Јокић са 18 поена и 11 скокова и Василије Мицић са 13 поена ии шест скокова. Вања Маринковић је забележио 11, а Никола Калинић је постигао 10 поена. Најефикаснији код Чешке били су Војтех… »
Србија уписала и другу победу на ЕП Маринковић и Мицић изнели утиске после победе над Чесима (видео)

Србија уписала и другу победу на ЕП Маринковић и Мицић изнели утиске после победе над Чесима (видео)

Ало 03.09.2022
Србија је успела да савлада Чешку на ЕП-у. Кошаркашка репрезентација Србије победила је Чешку резултатом 81:68 у другом колу Европског првенства! Меч је одигран у Прагу, а Србија је остварила и другу победу након тријумфа над… »
Весели одушевљен Јокићем Задовољство ми је било што сам играо против њега

Весели одушевљен Јокићем Задовољство ми је било што сам играо против њега

Ало 03.09.2022
Јан Весели, кошаркаш репрезентације Чешке, сумирао је утиске за после директног дуела са Николом Јокићем и Србијом. Кошаркаши Србије победили су Чешку резултатом 81:68 у другом колу Евробаскета. Весели је у дуелу са Јокићем… »
Србија на Јокиц́ев погон лагано против Чеха

Србија на Јокиц́ев погон лагано против Чеха

Спутник 03.09.2022
Кошаркашка репрезентација Србије одиграла је још бољи меч него на старту Евробаскета! После Холандије цех је платила и Чешка којој није помогла домац́а публика у Прагу - 81:68. Дозирано, сигурно, убедљиво. Никола Јокиц́ био је… »
Мало је три Чеха за једног Јокиц́а /видео/

Мало је три Чеха за једног Јокиц́а /видео/

Спутник 03.09.2022
Никола Јокиц́ отворио је прву четвртину меча са Чешком на изузетан начин! Прву деоницу завршио је са 11 поена, а лако је доазио до коша и када је тројица Чеха покушало да га заустави. Тројица противничких играча „загрлили“ су… »
Срби окупирали праг Сјајна атмосфера пред меч Србије и Чешке на Европском првенству (видео)

Срби окупирали праг Сјајна атмосфера пред меч Србије и Чешке на Европском првенству (видео)

Ало 03.09.2022
"Орлови" играју меч другог кола Европског првенства против Чешке. Кошаркаши Србије играју меч против репрезентације Чешке у другом колу Европског првенства. (УЖИВО) ЕВРОБАСКЕТ ТРЕЋИ ДАН Србија против домаћина наставља поход на… »
Србија на скенеру: Вањино буђење и Јокиц́ев крик правде

Србија на скенеру: Вањино буђење и Јокиц́ев крик правде

Спутник 03.09.2022
Кошаркашка репрезентација Србије је учешц́е на Европском првенству почела победом са троцифреним бројем убачених поена - 100:76 у дуелу са Холандијом, али није све ишло као подмазано, што је и одлично за почетак такмичења како… »

Вести дана »

Данас је велики празник, Мала Госпојина

Данас је велики празник, Мала Госпојина

Озон пре 58 минутајош 17 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Сунчано и топло

ВРЕМЕ ДАНАС: Сунчано и топло

Недељник пре 1 сатјош 17 повезаних
Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану

Сербиан Невс Медиа пре 58 минутајош 11 повезаних