Povezane vesti
Prijatelji, predugo sam na čelu Čečenije! Kadirov saopštio da mu treba predah od vlasti: Zaslužio sam dugačak odmor…
Kurir 03.09.2022
Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je da je predugo već na čelu svoje zemlje i da je zaslužio „neograničen i dugačak odmor“. „Prijatelji, danas sam saznao da sam, ispostavilo se, jedan od dugotrajnijih među sadašnjim šefovima… »
Kadirov: Došlo je vrijeme da odem sa čela Čečenije
Al Jazeera 03.09.2022
Upravo sam saznao da imam najduži staž kao šef jednog konstitutivnog subjekta Ruske Federacije; vodio sam Republiku Čečeniju 15 godina. Lider Čečenije Ramzan Kadirov (45) rekao je da razmišlja o ostavci, što se može čuti na snimku objavljenom u… »
Kadirov objavio da misli da je vreme da ode sa čela Čečenije – ko je čečenski vođa i kako je postao Putinov saradnik
Euronews 03.09.2022
Lider Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da razmišlja o ostavci, što se može čuti na snimku objavljenom danas na njegovom Telegram nalogu. "Upravo sam saznao da imam najduži stav kao šef jednog konstitutivnog subjekta Ruske Federacije. Vodio sam… »
Kadirov: Mislim da je došlo vreme da odem sa čela Čečenije
RTS 03.09.2022
Lider Čečenije Ramzan Kadirov (45) rekao je da razmišlja o ostavci, što se može čuti na snimku objavljenom na njegovom Telegram nalogu. Ramzan Kadirov je naveo da je bio na čelu Čečenije 15 godina i da smatra da je vreme da se povuče. "Upravo… »
Kadirov: Mislim da je došlo vreme da odem sa čela Čečenije
Nova 03.09.2022
Lider Čečenije Ramzan Kadirov (45) rekao je da razmišlja o ostavci, što se može čuti na snimku objavljenom danas na njegovom Telegram nalogu. „Upravo sam saznao da imam najduži stav kao šef jednog konstitutivnog subjekta Ruske Federacije. Vodio… »
Vesti dana »
Otvoreno 30 kilometara novog auto-puta na Moravskom koridoru
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 19 povezanih
Protest studenata u Beogradu, blokiran saobraćaj u centralnim gradskim ulicama
NIN pre 1 minutjoš 13 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 8 satijoš 1 povezana
Student Seratlić uoči današnjeg protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih