Повезане вести
Пријатељи, предуго сам на челу Чеченије! Кадиров саопштио да му треба предах од власти: Заслужио сам дугачак одмор! Видео…
Курир 03.09.2022
Чеченски лидер Рамзан Кадиров изјавио је да је предуго вец́ на челу своје земље и да је заслужио „неограничен и дугачак одмор“. „Пријатељи, данас сам сазнао да сам, испоставило се, један од дуготрајнијих међу садашњим шефовима… »
Кадиров: Дошло је вријеме да одем са чела Чеченије
Ал Јазеера 03.09.2022
Управо сам сазнао да имам најдужи стаж као шеф једног конститутивног субјекта Руске Федерације; водио сам Републику Чеченију 15 година. Лидер Чеченије Рамзан Кадиров (45) рекао је да размишља о оставци, што се може чути на… »
Кадиров објавио да мисли да је време да оде са чела Чеченије – ко је чеченски вођа и како је постао Путинов сарадник
Еуроневс 03.09.2022
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров рекао је да размишља о оставци, што се може чути на снимку објављеном данас на његовом Телеграм налогу. "Управо сам сазнао да имам најдужи став као шеф једног конститутивног субјекта Руске… »
Кадиров: Мислим да је дошло време да одем са чела Чеченије
РТС 03.09.2022
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров (45) рекао је да размишља о оставци, што се може чути на снимку објављеном на његовом Телеграм налогу. Рамзан Кадиров је навео да је био на челу Чеченије 15 година и да сматра да је време да се… »
Кадиров: Мислим да је дошло време да одем са чела Чеченије
Нова 03.09.2022
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров (45) рекао је да размишља о оставци, што се може чути на снимку објављеном данас на његовом Телеграм налогу. „Управо сам сазнао да имам најдужи став као шеф једног конститутивног субјекта Руске… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 13 минутајош 18 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 58 минутајош 30 повезаних