Повезане вести

Каспер Руд први пут у каријери стигао у четвртфинале УС опена

Каспер Руд први пут у каријери стигао у четвртфинале УС опена

Спортске.нет 04.09.2022
Норвешки тенисер Каспер Руд пласирао се вечерас у четвртфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је победио 112. играча света Француза Корантена Мутеа после четири сета, 6:1, 6:2, 6:7, 6:2. Седми тенисер света победио је… »
Беретини бесан на публику: Чекамо два сата да поседају на места

Беретини бесан на публику: Чекамо два сата да поседају на места

Нова 04.09.2022
Тешке речи италијанског тенисера. Матео Беретини је победио Британца Ендија Марија у трећем колу УС Опена са 3:1, а затим и Алехандра Давидовича Фокину са 3:2. Италијан је добио једну опомену током меча са Маријем, а он није… »
Освојио УС Опен пре 8 година, сад тврди: „Ово ми је најбољи турнир каријере“

Освојио УС Опен пре 8 година, сад тврди: „Ово ми је најбољи турнир каријере“

Нова 04.09.2022
Хрватски тенисер Марин Чилић прошао је зенит каријере, али и даље игра одлично. Чилић сматра да на УС Опену није никада боље играо, иако је овај турнир освојио 2014. године. Ту је стигао до четврте рунде турнира победом над… »
"Ово ми је најбољи турнир у каријери": Марин Чилић у форми живота, следећи је Карлос Алкараз

"Ово ми је најбољи турнир у каријери": Марин Чилић у форми живота, следећи је Карлос Алкараз

Вечерње новости 04.09.2022
ХРВАТСКИ тенисер Марин Чилић изјавио је да никада није играо боље на Ју-Ес опену него ове године, преносе амерички медији. ФОТО: АП/Јеан-Францоис Бадиас Чилић се пласирао у осмину финала турнира у Њујорку, пошто је ноћас… »
Може ли Чилић да поново покори Њујорк: „Најбољи турнир у каријери!“

Може ли Чилић да поново покори Њујорк: „Најбољи турнир у каријери!“

Хот спорт 04.09.2022
Марин Чилић пласирао се у четврту рунду УС Опена након што је након маратона против Данијела Еванса, сломио Британца у четири сета, након исто толико сати игре. Резултат пос сетовима био је 7:6, 6:7, 6:2, 7:5, а Марин је изузетно… »
Надалових 18:0 против Гаскеа за осмину финала Ју-Ес Опена

Надалових 18:0 против Гаскеа за осмину финала Ју-Ес Опена

Дневник 04.09.2022
ЊУЈОРК: Шпански тенисер Раафел Надал пласирао се у осмину финала Ју-Ес Опена, након што је савладао Француза Ришара Гаскеа 6:0, 6:1, 7:5. Надал је 18. пут у каријери, у исто толико мечева, савладао Гаскеа и сада га очекује… »
Швјонтек изједначила најбољи резултат на УС Опену, Азаренка демолирала Мартић

Швјонтек изједначила најбољи резултат на УС Опену, Азаренка демолирала Мартић

Нова 04.09.2022
Најбоља тенисерка света је без већих проблема стигла до осмине финала. Пољска тенисерка Ига Швјонтек је победила Американку Лорен Дејвис са 6:3, 6:4. Пољакиња је у првом сету, уз брејк, стигла до 3:0, да би у четвртом и… »
Јабука у грлу: Њујорк бруји о Новаку, Надал нервирао Амере, Кирјос у рату

Јабука у грлу: Њујорк бруји о Новаку, Надал нервирао Амере, Кирјос у рату

Нова 04.09.2022
Чак и када Новака Ђоковића нема на УС Опену, ипак оно што је раније урадио доводи до тога да се о њему и те како говори. Нису то шушкања, нису то гласине, већ већина истинских тениских навијача са жаљењем константује да је… »
Надал: Бољи сам био на АО

Надал: Бољи сам био на АО

Н1 Инфо 04.09.2022
Рафаел Надал је у трећем колу УС Опена одиграо свој најбољи меч на турниру. Добио је Ришара Гаскеа у три сета, 6:0, 6:1 и 7:5. Ипак Рафа каже да му је до сада овај турнир лошији у односу на онај у Мелбурну. Рафаел Надал се… »
Надал разбио Гаскеа

Надал разбио Гаскеа

Н1 Инфо 04.09.2022
Рафаел Надал се 12. пут у каријери пласирао у другу недељу УС опена, пошто је у трећем колу савладао Ришара Гаскеа са 6:0, 6:1, 7:5. Није то могао бити бољи жреб за Рафу, који је француског тенисера добио 18. пут у исто толико… »
Надал разбио Гаскеа и заказао дуел са Тиафоом у осмини финала УС опена

Надал разбио Гаскеа и заказао дуел са Тиафоом у осмини финала УС опена

Еуроневс 04.09.2022
Рафаел Надал одиграо је свој најбољи меч на УС опену и лаком победом над Ришаром Гаскеом 3:0 (6:0, 6:1, 7:5) пласирао се у осмину финала УС опена где ће се састати са Франсисом Тиафоом. Почетак меча није наговештавао да ће… »

Вести дана »