Povezane vesti
Na Kosovu ga osudili jer nije provocirao Srbe, on rekao: „Oni su mi prijatelji“
Nova 04.09.2022
Albanski Švajcarac je bio iskren o dešavanjima sa Svetskog prvenstva. Vezni fudbaler Valon Behrami bio je član reprezentacije Švajcarske koja je 2018. godine u Rusiji na Svetskom prvenstvu savladala Srbiju u kontroverznom meču koji je i danas tema… »
„Srbi su moji prijatelji, ne igramo se rata“: Behrami osudio svoje nekadašnje saigrače zbog „provokacije“!
Hot sport 04.09.2022
Prošlo je više od četiri godine od kako je Srbija doživela poraz od Švajcarske, a taj meč je upamćen jer su Srbi pokazivanje orla, inače nacionalnog simbola obe zemlje, od strane Granita Džake i Džerdana Šaćirija, reprezentativaca albanskog… »
Glupost šaćirija i džake - čemu pokazivanje "albanskog orla"!? Fudbaler sa KiM isprozivao saigrače zbog Srbije!
Mondo 04.09.2022
Valon Behrami pričao je o utakmici sa Srbijom i okrio neke detalje iz svlačionice... Valon Behrami pričao je o utakmici sa Srbijom i okrio neke detalje iz svlačionice... Srbija će ponovo igrati sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu. U Kataru će… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana