Povezane vesti
Danica Vučenić: Ne znam više šta znači „Mi nikada nećemo priznati Kosovo“
Danas 04.09.2022
„Nesuglasice sa Kosovom bile su pred usijanjem pre 1. septembra. Suština cele te priče je da se tu niko ne bavi životom…Čujemo da imaju restrikcije struje i time se niko ne bavi, nego se čuva suverenitet preko tablica“, rekla je autorka emisije… »
Vučenić: Ne znam više šta znači „Mi nikada nećemo priznati Kosovo“
N1 Info 04.09.2022
"Nesuglasice sa Kosovom bile su pred usijanjem pre 1. septembra. Suština cele te priče je da se tu niko ne bavi životom...Čujemo da imaju restrikcije struje i time se niko ne bavi, nego se čuva suverenitet preko tablica", rekla je autorka emisije… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije pašće i do 35 centimetara snega: Stižu ledene noći, a onda dugotrajna meteorološka monotonija: Evo šta to tačno znači
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
„Bitno je da imaš (u)stav!“: Protest studenata ispred Ustavnog suda danas u 16 časova
Pravda pre 4 satijoš 17 povezanih
Zverev siguran na startu Australijan opena, dalje prošao i Novakov "dželat" iz Brizbejna!
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih
Predsednik Vučić saopštio odličnu vest! Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, neće biti obustave gasa za Srbiju
Kurir pre 41 minutajoš 23 povezane
Požari u Los Anđelesu: Najmanje 16 mrtvih, uništeno 15.000 hektara i 12.000 zgrada
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih