Povezane vesti

Ukrajina je samo početak! Ovo je svet koji Putin želi i evo kako namerava da ga stvori

Ukrajina je samo početak! Ovo je svet koji Putin želi i evo kako namerava da ga stvori

Kurir 04.09.2022
Američki list Forin afers ( Foreign Affairs) objavio je analizu ciljeva, planova i ideja koje vode ruskog predsednika Vladimira Putina u njegovom ratu protiv Ukrajinje. Autorke teksta su Fiona Hil, viša saradnica u Centru za SAD i Evropu u Programu za… »
Ćerka Putinovog činovnika koja je ustala protiv rata sada prolazi kroz pakao

Ćerka Putinovog činovnika koja je ustala protiv rata sada prolazi kroz pakao

Nova 04.09.2022
Dijana Isakova, ćerka ruskog poslanika Edzarda Isakova, koja je pobegla u inostranstvo nakon što ju je otac optužio za izdaju jer je digla glas protiv invazije na Ukrajinu, podelila je na Fejsbuk profilu emotivnu ispovest u kojoj navodi da strahuje od… »
„Ukrajina je samo početak“: Ovo je svet koji Putin želi da stvori

„Ukrajina je samo početak“: Ovo je svet koji Putin želi da stvori

Nova 04.09.2022
Američki list "Forin afers" objavio je u svom izdanju za septembar analizu ciljeva, planova i ideja kojima se rukovodi ruski predsednik Vladimir Putin u agresiji na Ukrajinu, koja traje već pola godine. Autori teksta su Fiona Hil, viši saradnik Centra za… »
"UKRAJINA je samo početak": Velika analiza planova ruskog predsednika: Ovo je svet koji Putin želi da stvori

"UKRAJINA je samo početak": Velika analiza planova ruskog predsednika: Ovo je svet koji Putin želi da stvori

Blic 04.09.2022
Američki list "Forin afers" objavio je analizu planova i ciljeva Vladimira Putina. Američki list "Forin afers" objavio je u svom izdanju za septembar analizu ciljeva, planova i ideja kojima se rukovodi ruski predsednik Vladimir Putin u agresiji na… »
"Svi moji strahovi su se obistinili": Ćerka Putinovog prijatelja pobegla iz zemlje: Otac me optužio za izdaju, preti mi zatvor…

"Svi moji strahovi su se obistinili": Ćerka Putinovog prijatelja pobegla iz zemlje: Otac me optužio za izdaju, preti mi zatvor…

Blic 04.09.2022
Kći ruskog poslanika, koji snažno podržava Vladimira Putina, pobegla je u inostranstvo u strahu od novog progona i zatvora nakon što ju je otac optužio za izdaju jer se protivi ratu u Ukrajini. Dijana Isakova (25) na društvenim mrežama izražava snažno… »
Putinov prijatelj gura ćerku u zatvor! "Rekao je da sam izdajica i pretio da ne kritikujem Vladimira" - Morala da beži!

Putinov prijatelj gura ćerku u zatvor! "Rekao je da sam izdajica i pretio da ne kritikujem Vladimira" - Morala da beži!

Mondo 04.09.2022
Diana Isakova (25) koja je delila letke protiv rata u Ukrajini pobegla je iz Rusije zbog straha od progona i zatvora. Diana Isakova (25) koja je delila letke protiv rata u Ukrajini pobegla je iz Rusije zbog straha od progona i zatvora. Diana Isakova (25)… »

Vesti dana »