Povezane vesti
Ukrajina je samo početak! Ovo je svet koji Putin želi i evo kako namerava da ga stvori
Kurir 04.09.2022
Američki list Forin afers ( Foreign Affairs) objavio je analizu ciljeva, planova i ideja koje vode ruskog predsednika Vladimira Putina u njegovom ratu protiv Ukrajinje. Autorke teksta su Fiona Hil, viša saradnica u Centru za SAD i Evropu u Programu za… »
Ćerka Putinovog činovnika koja je ustala protiv rata sada prolazi kroz pakao
Nova 04.09.2022
Dijana Isakova, ćerka ruskog poslanika Edzarda Isakova, koja je pobegla u inostranstvo nakon što ju je otac optužio za izdaju jer je digla glas protiv invazije na Ukrajinu, podelila je na Fejsbuk profilu emotivnu ispovest u kojoj navodi da strahuje od… »
„Ukrajina je samo početak“: Ovo je svet koji Putin želi da stvori
Nova 04.09.2022
Američki list "Forin afers" objavio je u svom izdanju za septembar analizu ciljeva, planova i ideja kojima se rukovodi ruski predsednik Vladimir Putin u agresiji na Ukrajinu, koja traje već pola godine. Autori teksta su Fiona Hil, viši saradnik Centra za… »
"UKRAJINA je samo početak": Velika analiza planova ruskog predsednika: Ovo je svet koji Putin želi da stvori
Blic 04.09.2022
Američki list "Forin afers" objavio je analizu planova i ciljeva Vladimira Putina. Američki list "Forin afers" objavio je u svom izdanju za septembar analizu ciljeva, planova i ideja kojima se rukovodi ruski predsednik Vladimir Putin u agresiji na… »
"Svi moji strahovi su se obistinili": Ćerka Putinovog prijatelja pobegla iz zemlje: Otac me optužio za izdaju, preti mi zatvor…
Blic 04.09.2022
Kći ruskog poslanika, koji snažno podržava Vladimira Putina, pobegla je u inostranstvo u strahu od novog progona i zatvora nakon što ju je otac optužio za izdaju jer se protivi ratu u Ukrajini. Dijana Isakova (25) na društvenim mrežama izražava snažno… »
Putinov prijatelj gura ćerku u zatvor! "Rekao je da sam izdajica i pretio da ne kritikujem Vladimira" - Morala da beži!
Mondo 04.09.2022
Diana Isakova (25) koja je delila letke protiv rata u Ukrajini pobegla je iz Rusije zbog straha od progona i zatvora. Diana Isakova (25) koja je delila letke protiv rata u Ukrajini pobegla je iz Rusije zbog straha od progona i zatvora. Diana Isakova (25)… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 7 satijoš 29 povezanih

U PKS održana javna rasprava o mineralnim sirovinama, poseban fokus na zelenim i digitalnim tranzicijama
RTS pre 29 minutajoš 36 povezanih

Ovako je Partizan ostao sa igračem manje: Da li je Đurđević prestrogo isključen VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 138 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 4 satijoš 61 povezana