Повезане вести

Украјина је само почетак! Ово је свет који Путин жели и ево како намерава да га створи

Украјина је само почетак! Ово је свет који Путин жели и ево како намерава да га створи

Курир 04.09.2022
Амерички лист Форин аферс ( Фореигн Аффаирс) објавио је анализу циљева, планова и идеја које воде руског председника Владимира Путина у његовом рату против Украјиње. Ауторке текста су Фиона Хил, виша сарадница у Центру за САД… »
Ћерка Путиновог чиновника која је устала против рата сада пролази кроз пакао

Ћерка Путиновог чиновника која је устала против рата сада пролази кроз пакао

Нова 04.09.2022
Дијана Исакова, ћерка руског посланика Едзарда Исакова, која је побегла у иностранство након што ју је отац оптужио за издају јер је дигла глас против инвазије на Украјину, поделила је на Фејсбук профилу емотивну исповест у којој… »
„Украјина је само почетак“: Ово је свет који Путин жели да створи

„Украјина је само почетак“: Ово је свет који Путин жели да створи

Нова 04.09.2022
Амерички лист "Форин аферс" објавио је у свом издању за септембар анализу циљева, планова и идеја којима се руководи руски председник Владимир Путин у агресији на Украјину, која траје већ пола године. Аутори текста су Фиона… »
"УКРАЈИНА је само почетак": Велика анализа планова руског председника: Ово је свет који Путин жели да створи

"УКРАЈИНА је само почетак": Велика анализа планова руског председника: Ово је свет који Путин жели да створи

Блиц 04.09.2022
Амерички лист "Форин аферс" објавио је анализу планова и циљева Владимира Путина. Амерички лист "Форин аферс" објавио је у свом издању за септембар анализу циљева, планова и идеја којима се руководи руски председник Владимир… »
"Сви моји страхови су се обистинили": Ћерка Путиновог пријатеља побегла из земље: Отац ме оптужио за издају, прети ми затвор…

"Сви моји страхови су се обистинили": Ћерка Путиновог пријатеља побегла из земље: Отац ме оптужио за издају, прети ми затвор…

Блиц 04.09.2022
Кћи руског посланика, који снажно подржава Владимира Путина, побегла је у иностранство у страху од новог прогона и затвора након што ју је отац оптужио за издају јер се противи рату у Украјини. Дијана Исакова (25) на друштвеним… »
Путинов пријатељ гура ћерку у затвор! "Рекао је да сам издајица и претио да не критикујем Владимира" - Морала да бежи!

Путинов пријатељ гура ћерку у затвор! "Рекао је да сам издајица и претио да не критикујем Владимира" - Морала да бежи!

Мондо 04.09.2022
Диана Исакова (25) која је делила летке против рата у Украјини побегла је из Русије због страха од прогона и затвора. Диана Исакова (25) која је делила летке против рата у Украјини побегла је из Русије због страха од прогона и… »

Вести дана »