Повезане вести

Хезоња: Да, звао ме је Партизан, али било је прекасно

Хезоња: Да, звао ме је Партизан, али било је прекасно

Спорт клуб 04.09.2022
Бек хрватске репрезентације Марио Хезоња недавно је озваничио сарадњу са мадридским Реалом, а говорећи за медије после победе свог државног тима над Великом Британијом на Евробаскету, дотакао се и своје клупске каријере… »
Партизан звао Марија Хезоњу, Хрват све открио на Евробаскету

Партизан звао Марија Хезоњу, Хрват све открио на Евробаскету

Нова 04.09.2022
Хрватски кошаркаш Марио Хезоња каже да је између осталих, имао и позив београдског Партизана. Хезоња је тренутно на Евробаскету са репрезентацијом и одговорио је због чега није могао да одговори потврдно на позив Партизана… »
Марио Хезоња открио: Имао сам понуду Партизана, али било је прекасно

Марио Хезоња открио: Имао сам понуду Партизана, али било је прекасно

Еуроневс 04.09.2022
Нови кошаркаш Реала и хрватски репрезентативац Марио Хезоња признао је да је имао понуду да каријеру настави у Партизану, преноси "Баскет њуз". Хезоња је прошлу сезону провео у Униксу, а средином јула је одлучио да потпише… »
Хезоња: Имао сам понуду Партизана, али било је прекасно, хвала навијачима

Хезоња: Имао сам понуду Партизана, али било је прекасно, хвала навијачима

Спортски журнал 04.09.2022
Током лета сам знао да потписујем за Реал. Било је потребно неко време да се то озваничи, али то је била само формалност. Нови кошаркаш Реала и хрватски репрезентативац Марио Хезоња признао је да је имао понуду да каријеру… »
Хезоња открио све и да, звао је Партизан!

Хезоња открио све и да, звао је Партизан!

Спортске.нет 04.09.2022
Марио Хезоња је овог лета потписао за Реал Мадрид, а чак се доводио и у везу са Партизаном. Хрватски кошаркаш истиче и да је било занимљиво када су га звали навијачи Панатинаикоса и Партизана. "Током лета сам знао да потписујем… »
Хезоња о интересовању партизана: Звали су ме али било је прекасно, могу само да пратим једне навијаче!

Хезоња о интересовању партизана: Звали су ме али било је прекасно, могу само да пратим једне навијаче!

Хот спорт 04.09.2022
Марио Хезоња је ово лето био најврелији слободан агент у Европи. Многи клубови су се тркали за њега, покушавали да га приволе богатим уговорима, највише су се истакли Партизан и Панатинаикос, али Реал Мадрид је био… »

Вести дана »