Povezane vesti
Imao sam ponudu Partizana, ali je bilo prekasno Jedan od najtraženijih igača u Evropi zahvalan navijačima "crno-belih"
Alo 04.09.2022
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja koji se trenutno takmiči na Evrobasketu, izjavio je za "Basketnjuz" da su ga tokom leta kontaktirali ljudi iz Partizana, a otkrio je i planove za budućnost. Hezonja je za vreme ovog prelaznog roka bio jedan od… »
Hrvatski reprezentativac otkrva: Zvali su me iz Partizana, ali bilo je kasno!
Kurir 04.09.2022
Reprezentativac Hrvatske Mario Hezonja otkrio je da je imao ponudu Partizana. Sjajnim igrama u ruskom Uniksu Hezonja je privukao pažnju brojnih evropskih klubova, a najkonkretniji bio je Real Madrid sa kojim je hrvatski as letos potpisao dvogodišnji… »
Partizan me zvao, ali je bilo prekasno! Hrvat otkrio detalje pregovora, pa poručio: Ne slušajte Tviter glasine!
Mondo 04.09.2022
Mario Hezonja otkrio je da je dobio poziv iz Humske, ali da je tada bilo već kasno, jer je odlučio da potpiše za Real. Mario Hezonja otkrio je da je dobio poziv iz Humske, ali da je tada bilo već kasno, jer je odlučio da potpiše za Real. Mario Hezonja… »
Vesti dana »
Predsednik Benina: Sprečen pokušaj državnog udara, svi učesnici biće kažnjeni
RTV pre 2 satajoš 31 povezana
Sudije i tužioci protestovali zbog političkih pritisaka: Najavljene izmene zakona vide kao udar na samostalnost pravosuđa
Serbian News Media pre 6 satijoš 23 povezane
"Obaraćemo ruske avione i dronove": Ovakvu pretnju Putin nije dobio od početka rata u Ukrajini
Alo pre 1 satjoš 51 povezana
Prijava za legalizaciju traje 60 dana. Počinje sutra u 4 ujutru, ovo je sve što bi građani trebalo da znaju
Alo pre 5 satijoš 34 povezane
Sainc oduševljen titulom Britanca: Noris je dokazao da i dobar momak može da bude šampion Formule 1
Kurir pre 54 minutajoš 47 povezanih