Повезане вести
Имам ужасне болове, затворила сам се, осећам се катастрофално: Претучена звезда Гранда признала да је и даље у страху
Мондо 04.09.2022
Марина Радосављевић пролази кроз тежак период након што ју је претукао бивши дечко. Марина Радосављевић пролази кроз тежак период након што ју је претукао бивши дечко. Звезда Гранда, Марина Радосављевић, пре месец дана је… »
Звезда Гранда коју је претукао бивши у страху: Немам апетит, идем код психолога
Нова 04.09.2022
Некадашња учесница "Зведа Гранда" Марина Маки Радосављевић проживљава праву агонију. Њу је 4. августа напао и претукао бивши момак, а по свему судећи то је оставило велике последице, па се још није опоравила. Марина је тада… »
Живи у страху, иде код психолога и ни са ким не комуницира: Претучена Звезда Гранда и даље лоше: "Затворила сам се и трпим…
Блиц 04.09.2022
Некадашња учесница "Зведа Гранда" Марина Маки Радосављевић проживљава праву агонију. Марину Радосављевић је 4. августа напао и претукао бивши момак, а по свему судећи то је оставило велике последице, па се још није опоравила… »
"И сада трпим ужасне болове" Звезда Гранда коју је претукао бивши у страху: Немам апетит, идем код психолога, затворила сам се…
Курир 04.09.2022
Некадашња учесница "Зведа Гранда" Марина Маки Радосављевић проживљава праву агонију. Њу је 4. августа напао и претукао бивши момак, а по свему судећи то је оставило велике последице, па се још није опоравила. Марина је тада… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана