Povezane vesti

Imam užasne bolove, zatvorila sam se, osećam se katastrofalno: Pretučena zvezda Granda priznala da je i dalje u strahu

Imam užasne bolove, zatvorila sam se, osećam se katastrofalno: Pretučena zvezda Granda priznala da je i dalje u strahu

Mondo 04.09.2022
Marina Radosavljević prolazi kroz težak period nakon što ju je pretukao bivši dečko. Marina Radosavljević prolazi kroz težak period nakon što ju je pretukao bivši dečko. Zvezda Granda, Marina Radosavljević, pre mesec dana je zadobila povrede… »
"I sada trpim užasne bolove" Zvezda Granda koju je pretukao bivši u strahu: Nemam apetit, idem kod psihologa, zatvorila sam…

"I sada trpim užasne bolove" Zvezda Granda koju je pretukao bivši u strahu: Nemam apetit, idem kod psihologa, zatvorila sam…

Kurir 04.09.2022
Nekadašnja učesnica "Zveda Granda" Marina Maki Radosavljević proživljava pravu agoniju. Nju je 4. avgusta napao i pretukao bivši momak, a po svemu sudeći to je ostavilo velike posledice, pa se još nije oporavila. Marina je tada zadobila ozbiljne… »
Živi u strahu, ide kod psihologa i ni sa kim ne komunicira: Pretučena Zvezda Granda i dalje loše: "Zatvorila sam se i trpim…

Živi u strahu, ide kod psihologa i ni sa kim ne komunicira: Pretučena Zvezda Granda i dalje loše: "Zatvorila sam se i trpim…

Blic 04.09.2022
Nekadašnja učesnica "Zveda Granda" Marina Maki Radosavljević proživljava pravu agoniju. Marinu Radosavljević je 4. avgusta napao i pretukao bivši momak, a po svemu sudeći to je ostavilo velike posledice, pa se još nije oporavila. "PLAČEM… »
Zvezda Granda koju je pretukao bivši u strahu: Nemam apetit, idem kod psihologa

Zvezda Granda koju je pretukao bivši u strahu: Nemam apetit, idem kod psihologa

Nova 04.09.2022
Nekadašnja učesnica "Zveda Granda" Marina Maki Radosavljević proživljava pravu agoniju. Nju je 4. avgusta napao i pretukao bivši momak, a po svemu sudeći to je ostavilo velike posledice, pa se još nije oporavila. Marina je tada zadobila ozbiljne… »

Vesti dana »