Povezane vesti
Imam užasne bolove, zatvorila sam se, osećam se katastrofalno: Pretučena zvezda Granda priznala da je i dalje u strahu
Mondo 04.09.2022
Marina Radosavljević prolazi kroz težak period nakon što ju je pretukao bivši dečko. Marina Radosavljević prolazi kroz težak period nakon što ju je pretukao bivši dečko. Zvezda Granda, Marina Radosavljević, pre mesec dana je zadobila povrede kada ju je u… »
Zvezda Granda koju je pretukao bivši u strahu: Nemam apetit, idem kod psihologa
Nova 04.09.2022
Nekadašnja učesnica "Zveda Granda" Marina Maki Radosavljević proživljava pravu agoniju. Nju je 4. avgusta napao i pretukao bivši momak, a po svemu sudeći to je ostavilo velike posledice, pa se još nije oporavila. Marina je tada zadobila ozbiljne povrede… »
Živi u strahu, ide kod psihologa i ni sa kim ne komunicira: Pretučena Zvezda Granda i dalje loše: "Zatvorila sam se i trpim…
Blic 04.09.2022
Nekadašnja učesnica "Zveda Granda" Marina Maki Radosavljević proživljava pravu agoniju. Marinu Radosavljević je 4. avgusta napao i pretukao bivši momak, a po svemu sudeći to je ostavilo velike posledice, pa se još nije oporavila. "PLAČEM NON-STOP" Zvezda… »
"I sada trpim užasne bolove" Zvezda Granda koju je pretukao bivši u strahu: Nemam apetit, idem kod psihologa, zatvorila sam se…
Kurir 04.09.2022
Nekadašnja učesnica "Zveda Granda" Marina Maki Radosavljević proživljava pravu agoniju. Nju je 4. avgusta napao i pretukao bivši momak, a po svemu sudeći to je ostavilo velike posledice, pa se još nije oporavila. Marina je tada zadobila ozbiljne povrede… »
Vesti dana »
VIDEO Ekološka katastrofa kod Užica: Izlila se otpadna voda iz deponije Duboko, aktivisti pitaju – „Zašto deset sati niko nije sanirao kvar?“
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Temperatura ide u minus, vetar će imati olujne udare do ovog dana: Otkrivamo preti li Srbiji novi ledeni talas
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
EPS: Produžen rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 30 povezanih
"Ovo je najgora serija, moramo da igramo sa više žara": Vanja Marinković sve shvatio na meču protiv Igokee
Mondo pre 53 minutajoš 22 povezane