Повезане вести
Силовао ме сваке ноћи, мучио и тукао: Ћерка авганистанског генерала тврди да ју је бивши портпарол талибана присилио на брак…
Курир 04.09.2022
Черка авганистанског генерала, која се представила као Елаха, тврди да ју је бивши портпарол талибана Кари Саид Хости натерао да се уда за њега у јануару. "Силовао ме је сваке ноц́и. Сваке ноц́и ме је мучио и тукао", рекла је… »
"Силовао ме је и мучио сваке ноћи": Бивши портпарол талибана натерао ћерку генерала да се уда за њега, а онда јој живот…
Блиц 04.09.2022
Черка авганистанског генерала, која се представила као Елаха, тврди да ју је бивши портпарол талибана Кари Саид Хости натерао да се уда за њега у јануару. - Силовао ме је сваке ноц́и. Сваке ноц́и ме је мучио и тукао - рекла је… »
"Силовао ме је сваке ноћи, мучио ме је и тукао": Елаху је бивши портпарол талибана присилно оженио и силовао
Телеграф 04.09.2022
Због Свега што се Елахи догодило, у знак подршке, на друштвеним мрежама појавио се хештег правда за Елаху. Авганистанка која себе представља као Елаху, оптужила је бившег портпарола талибана Карија Саида Костија да ју је насилно… »
Вести дана »
„Много тога смо урадили, али морамо напредовати на ЕУ путу“: Вучић на Форуму ГЛОБСЕЦ БЕЛТАЛКС
Данас пре 22 минутајош 31 повезана
Ценовници по уредби: Грађанима доступан увид у све цене производа
Ист медиа пре 46 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 27 минутајош 31 повезана
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 16 повезаних