Povezane vesti

Silovao me svake noći, mučio i tukao: Ćerka avganistanskog generala tvrdi da ju je bivši portparol talibana prisilio na…

Silovao me svake noći, mučio i tukao: Ćerka avganistanskog generala tvrdi da ju je bivši portparol talibana prisilio na…

Kurir 04.09.2022
Čerka avganistanskog generala, koja se predstavila kao Elaha, tvrdi da ju je bivši portparol talibana Kari Said Hosti naterao da se uda za njega u januaru. "Silovao me je svake noći. Svake noći me je mučio i tukao", rekla je ona u snimku koji se… »
"Silovao me je i mučio svake noći": Bivši portparol talibana naterao ćerku generala da se uda za njega, a onda joj život…

"Silovao me je i mučio svake noći": Bivši portparol talibana naterao ćerku generala da se uda za njega, a onda joj život…

Blic 04.09.2022
Čerka avganistanskog generala, koja se predstavila kao Elaha, tvrdi da ju je bivši portparol talibana Kari Said Hosti naterao da se uda za njega u januaru. - Silovao me je svake noći. Svake noći me je mučio i tukao - rekla je ona u snimku koji se… »
"Silovao me je svake noći, mučio me je i tukao": Elahu je bivši portparol talibana prisilno oženio i silovao

"Silovao me je svake noći, mučio me je i tukao": Elahu je bivši portparol talibana prisilno oženio i silovao

Telegraf 04.09.2022
Zbog Svega što se Elahi dogodilo, u znak podrške, na društvenim mrežama pojavio se hešteg pravda za Elahu. Avganistanka koja sebe predstavlja kao Elahu, optužila je bivšeg portparola talibana Karija Saida Kostija da ju je nasilno oženio i više… »

Vesti dana »