Повезане вести

Силовао ме сваке ноћи, мучио и тукао: Ћерка авганистанског генерала тврди да ју је бивши портпарол талибана присилио на брак…

Силовао ме сваке ноћи, мучио и тукао: Ћерка авганистанског генерала тврди да ју је бивши портпарол талибана присилио на брак…

Курир 04.09.2022
Черка авганистанског генерала, која се представила као Елаха, тврди да ју је бивши портпарол талибана Кари Саид Хости натерао да се уда за њега у јануару. "Силовао ме је сваке ноц́и. Сваке ноц́и ме је мучио и тукао", рекла је… »
"Силовао ме је и мучио сваке ноћи": Бивши портпарол талибана натерао ћерку генерала да се уда за њега, а онда јој живот…

"Силовао ме је и мучио сваке ноћи": Бивши портпарол талибана натерао ћерку генерала да се уда за њега, а онда јој живот…

Блиц 04.09.2022
Черка авганистанског генерала, која се представила као Елаха, тврди да ју је бивши портпарол талибана Кари Саид Хости натерао да се уда за њега у јануару. - Силовао ме је сваке ноц́и. Сваке ноц́и ме је мучио и тукао - рекла је… »
"Силовао ме је сваке ноћи, мучио ме је и тукао": Елаху је бивши портпарол талибана присилно оженио и силовао

"Силовао ме је сваке ноћи, мучио ме је и тукао": Елаху је бивши портпарол талибана присилно оженио и силовао

Телеграф 04.09.2022
Због Свега што се Елахи догодило, у знак подршке, на друштвеним мрежама појавио се хештег правда за Елаху. Авганистанка која себе представља као Елаху, оптужила је бившег портпарола талибана Карија Саида Костија да ју је насилно… »

Вести дана »