Povezane vesti
Silovao me svake noći, mučio i tukao: Ćerka avganistanskog generala tvrdi da ju je bivši portparol talibana prisilio na brak…
Kurir 04.09.2022
Čerka avganistanskog generala, koja se predstavila kao Elaha, tvrdi da ju je bivši portparol talibana Kari Said Hosti naterao da se uda za njega u januaru. "Silovao me je svake noći. Svake noći me je mučio i tukao", rekla je ona u snimku koji se… »
"Silovao me je i mučio svake noći": Bivši portparol talibana naterao ćerku generala da se uda za njega, a onda joj život…
Blic 04.09.2022
Čerka avganistanskog generala, koja se predstavila kao Elaha, tvrdi da ju je bivši portparol talibana Kari Said Hosti naterao da se uda za njega u januaru. - Silovao me je svake noći. Svake noći me je mučio i tukao - rekla je ona u snimku koji se… »
"Silovao me je svake noći, mučio me je i tukao": Elahu je bivši portparol talibana prisilno oženio i silovao
Telegraf 04.09.2022
Zbog Svega što se Elahi dogodilo, u znak podrške, na društvenim mrežama pojavio se hešteg pravda za Elahu. Avganistanka koja sebe predstavlja kao Elahu, optužila je bivšeg portparola talibana Karija Saida Kostija da ju je nasilno oženio i više puta… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 3 minutajoš 56 povezanih

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 31 povezana

Pafos - tim koji je protiv Makabija i Dinama pokazao kvalitet; Tiknizjan: Hoću svoju prvu Ligu šampiona
RTV pre 52 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Putin pristao na "čvrste" bezbednosne garancije za Ukrajinu, tvrdi američki izaslanik Vitkof
Euronews pre 23 minutajoš 126 povezanih

Stižu pljuskovi, grmljavina i grad Nevreme juriša i ka Beogradu, evo gde će sve da udari
Alo pre 1 satjoš 17 povezanih