Povezane vesti
"Doktor mi je čestitao rođenje ćerke i rekao da je beba odlično, a ona je imala dvostruki prelom lobanje": Ispovest oca čije…
Blic 04.09.2022
Beba iz Trebinja, koja je posle porođaja pala na pod medicinskom osoblju Univerzitetske bolnice Foča i zadobila teške povrede glave, u stabilnom je zdravstvenom stanju i otpuštena je iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Beba Jelena Vesić, puštena… »
Otac bebe povređene u Foči: Čestitali mi rođenje, rekli da je dobila ocenu 10, a prećutali da je pala na pod
Telegraf 04.09.2022
– Posebno me je razočarala mera, koja je podnesena protiv tog osoblja, a to je “obuka”. Zamislite ponovo će ići na “obuku”!? Pa zar oni nisu Univerzitetska bolnica – govori ogorčeni Danijel Vesić. Beba Jelena Vesić, puštena je na kućno lečenje i brigu o… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 1. jul: Sutra oblačno i nestabilno, manji pad temperature
Beta pre 1 satjoš 54 povezane
Mali: Najavljena pomoć građanima Srbije biće na jesen ove godine
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane
Spoljnotrgovinska razmena Srbije za pet meseci ove godine 32,37 mlrd EUR
Ekapija pre 13 minutajoš 22 povezane
Ukrajinski oligarh se bori za život; Odrekao se državljanstva, Zelenski mu uveo sankcije FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 26 povezanih
Paragvaj priredio senzaciju na Svetskom prvenstvu, predsednik države uradio nešto neverovatno
Telegraf pre 38 minutajoš 96 povezanih