Povezane vesti
"Doktor mi je čestitao rođenje ćerke i rekao da je beba odlično, a ona je imala dvostruki prelom lobanje": Ispovest oca čije…
Blic 04.09.2022
Beba iz Trebinja, koja je posle porođaja pala na pod medicinskom osoblju Univerzitetske bolnice Foča i zadobila teške povrede glave, u stabilnom je zdravstvenom stanju i otpuštena je iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Beba Jelena Vesić, puštena… »
Otac bebe povređene u Foči: Čestitali mi rođenje, rekli da je dobila ocenu 10, a prećutali da je pala na pod
Telegraf 04.09.2022
– Posebno me je razočarala mera, koja je podnesena protiv tog osoblja, a to je “obuka”. Zamislite ponovo će ići na “obuku”!? Pa zar oni nisu Univerzitetska bolnica – govori ogorčeni Danijel Vesić. Beba Jelena Vesić, puštena je na kućno lečenje i brigu o… »
Vesti dana »
Patrijarh SPC sa Trampovim predstavnikom o unapređenju odnosa srpskog i američkog naroda
Serbian News Media pre 4 satijoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB:Teheran zaplenio dva broda u Ormuzu; Odloženi pregovori u Islamabadu
RTV pre 52 minutajoš 35 povezanih
Tramp: Iran uslišio moj zahtev i odustao od presude na smrtnu kaznu za šest Iranki
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 39 povezanih
Pokrenut proces izmena izbornih zakona: Vlast se poziva na preporuke ODIHR-a, opozicija i civilni sektor upozoravaju na zloupotrebe (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih