Повезане вести

Гламура не мањка на гала слављу! Далила Драгојевић одувала свећице на торти од 4 спрата, ватромети прштали на све стране…

Гламура не мањка на гала слављу! Далила Драгојевић одувала свећице на торти од 4 спрата, ватромети прштали на све стране…

Курир 04.09.2022
Далила Драгојевић данас је приредила гала прославу поводом свог 29. рођендана. Наиме, она је за своје славље окупила мали број својих пријатеља, те су неки чак и њени бивши цимери из Беле куће. На лукс догађају није мањкало… »
Слави рођендан на дан кад би им била годишњица брака! Далила поткачила Дејана и признала да је заљубљена - Лепо ми је

Слави рођендан на дан кад би им била годишњица брака! Далила поткачила Дејана и признала да је заљубљена - Лепо ми је

Мондо 04.09.2022
Далила Драгојевић слави рођендан дан касније, у вили с базеном и са учесницима Задруге. Далила Драгојевић слави рођендан дан касније, у вили с базеном и са учесницима Задруге. Далила Драгојевић је јуче напунила 29 година, али… »
Заљубљена сам! Далила Драгојевић коначно проговорила о свом емотивном статусу, па имала јасну поруку за Дејана (фото)

Заљубљена сам! Далила Драгојевић коначно проговорила о свом емотивном статусу, па имала јасну поруку за Дејана (фото)

Ало 04.09.2022
Далила развезла језик. Далила Драгојевић данас прославља свој 29. рођендан у једној вили са базеном у Малој Моштаници. Слављеница Далила открила је све детаље рођенданског славља открила, па показала вилу у којој се слави… »

Вести дана »