Повезане вести
Рада Манојловић: Од једног бакшиша могла сам да купим нов аутомобил
Нова 05.09.2022
Певачица проговорила и о свом љубавном статусу. Певачица Рада Манојловић осврнула се на своју зараду и хонораре које узима за наступе. „Певам свуда, на рођенданима, у дискотекама, на свадбама. Генерално, радим фиксно, фиксни ми… »
Никад у животу нисам узела добар бакшиш: Рада признала - "Само једном се десило да сам могла да купим нов аутомобил"
Мондо 05.09.2022
Певачица открила и да ће јавности ускоро представити дечка! Певачица открила и да ће јавности ускоро представити дечка! Певачица Рада Манојловић проговорила је о хонорару за наступе, али и о свом емотивном статусу. "Певам свуда… »
Вести дана »
"Проширење је геостратешки императив" Огласили се Урсула фон дер Лајен и Антонио Кошта након састанка с Вучићем: "Поздравили смо кораке Србије да диверзификује своје енергетске изворе"
Блиц пре 14 минутајош 6 повезаних
Ево од којег заната је зарађивао за хлеб најпознатији победник "Пинкових звезда" у емисији Цеца Схов признао: "Пре такмичења се нисам бавио музиком"
Блиц пре 24 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана