Povezane vesti
ABAZOVIĆ stigao u tužilaštvo! Dao izjavu o švercu cigareta i šemu povezanih lica i kompanija (video)
Kurir 05.09.2022
Morao sam da iskažem putokaz šverca cigareta u Crnoj Gori, govorio sam o operativnim podacima i očekujem da tužilaštvo utvrdi da li je to tačno ili nije, rekao je predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović nakon davanja izjave… »
ABAZOVIĆ: Morao sam da iskažem putokaz šverca cigareta, govorio sam o operativnim podacima (video)
Kurir 05.09.2022
Premijer Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je da je u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) objasnio šemu šverca cigareta. -Dugo smo ostali jer sam morao da iskažem putokaz šverca cigareta u Crnoj Gori. Govorio sam kao i u… »
Abazović Specijalnom državnom tužilaštvu otkrio sva imena vezana za šverc cigareta
RTV 05.09.2022
PODGORICA - Crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) izneo danas sve podatke kojima raspolaže u vezi sa švercom cigareta, što je, kako tvrdi, usko povezano sa švercom kokaina u Luci Bar… »
Abazović tužiocima predao dokumentaciju i izneo „šemu šverca cigareta“
N1 Info 05.09.2022
Premijer Crne Gore Dritan Abazović predao je tužiocima, kako tvrdi, dokumentaciju na osnovu operativnih podataka o švercu cigareta i izneo "šemu šverca", povezanih lica i kompanija, o čemu je ranije govorio i u Skupštini. On je danas dao izjavu u… »
Abazović u tužilaštvu otkrio sva imena vezana za šverc! "Očekujem da se pokrene lavina, grudvica je krenula"
Večernje novosti 05.09.2022
CRNOGORSKI premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je Specijalnom državnom tužilaštvu izneo danas sve podatke kojima raspolaže u vezi sa švercom cigareta, što je, kako tvrdi, usko povezano sa švercom kokaina. V.K. Premijer Dritan Abazović… »
Abazović dao izjavu u Specijanom državnom tužilaštvu: Očekujem da se pokrene lavina, grudvica je krenula
Euronews 05.09.2022
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) izneo je svoja saznanja o švercu cigareta u Crnoj Gori i povezanih lica i kompanija sa tim svercom, o čemu je nagovestio na sednici Skupštine Crne Gore… »
Dritan danas u Tužilaštvu: Iznosi kompletnu šemu šverca cigareta u Crnoj Gori
Večernje novosti 05.09.2022
PREMIJER u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas bi u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) trebao da iznese šemu šverca cigareta u Crnoj Gori i povezanih lica i kompanija sa tim švercom. Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Trebalo bi da Abazović… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 7 satijoš 2 povezane