Повезане вести

АБАЗОВИЋ стигао у тужилаштво! Дао изјаву о шверцу цигарета и шему повезаних лица и компанија (видео)

АБАЗОВИЋ стигао у тужилаштво! Дао изјаву о шверцу цигарета и шему повезаних лица и компанија (видео)

Курир 05.09.2022
Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори, говорио сам о оперативним подацима и очекујем да тужилаштво утврди да ли је то тачно или није, рекао је председник Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић… »
АБАЗОВИЋ: Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета, говорио сам о оперативним подацима (видео)

АБАЗОВИЋ: Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета, говорио сам о оперативним подацима (видео)

Курир 05.09.2022
Премијер Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић рекао је да је у Специјалном државном тужилаштву (СДТ) објаснио шему шверца цигарета. -Дуго смо остали јер сам морао да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори… »
Абазовић у тужилаштву открио сва имена везана за шверц! "Очекујем да се покрене лавина, грудвица је кренула"

Абазовић у тужилаштву открио сва имена везана за шверц! "Очекујем да се покрене лавина, грудвица је кренула"

Вечерње новости 05.09.2022
ЦРНОГОРСКИ премијер у техничком мандату Дритан Абазовић је Специјалном државном тужилаштву изнео данас све податке којима располаже у вези са шверцом цигарета, што је, како тврди, уско повезано са шверцом кокаина. В.К. Премијер… »
Абазовић тужиоцима предао документацију и изнео „шему шверца цигарета“

Абазовић тужиоцима предао документацију и изнео „шему шверца цигарета“

Н1 Инфо 05.09.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић предао је тужиоцима, како тврди, документацију на основу оперативних података о шверцу цигарета и изнео "шему шверца", повезаних лица и компанија, о чему је раније говорио и у Скупштини. Он је… »
Абазовић Специјалном државном тужилаштву открио сва имена везана за шверц цигарета

Абазовић Специјалном државном тужилаштву открио сва имена везана за шверц цигарета

РТВ 05.09.2022
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер у техничком мандату Дритан Абазовић је Специјалном државном тужилаштву (СДТ) изнео данас све податке којима располаже у вези са шверцом цигарета, што је, како тврди, уско повезано са шверцом… »
Абазовић дао изјаву у Специјаном државном тужилаштву: Очекујем да се покрене лавина, грудвица је кренула

Абазовић дао изјаву у Специјаном државном тужилаштву: Очекујем да се покрене лавина, грудвица је кренула

Еуроневс 05.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић у Специјалном државном тужилаштву (СДТ) изнео је своја сазнања о шверцу цигарета у Црној Гори и повезаних лица и компанија са тим сверцом, о чему је наговестио на седници… »
Дритан данас у Тужилаштву: Износи комплетну шему шверца цигарета у Црној Гори

Дритан данас у Тужилаштву: Износи комплетну шему шверца цигарета у Црној Гори

Вечерње новости 05.09.2022
ПРЕМИЈЕР у техничком мандату Дритан Абазовић данас би у Специјалном државном тужилаштву (СДТ) требао да изнесе шему шверца цигарета у Црној Гори и повезаних лица и компанија са тим шверцом. Фото: Тањуг/Драган Кујунџић Требало… »

Вести дана »