Povezane vesti
U sredu u podne će se oglasiti sirene za uzbunu, to će biti praksa na svaka tri meseca
NoviSad.com 05.09.2022
Novi Sad - Sirene za javno uzbunjivanje u Novom Sadu i drugim delovima Južnobačkog okruga oglasiće se u sredu, 7. septembra u 12 časova. Kako je saopšteno iz Kabineta gradonačelnika, biće emitovan jednolični signal u trajanju od 60 sekundi (znak za… »
Provera ispravnosti sirena za javno uzbunjivanje
Blic 05.09.2022
U sredu 7. septembra 2022. godine tačno u 12 časova predviđeno je oglašavanje sirena za javno uzbunjivanje na području Južnobačkog upravnog okruga emitovanjem signala jednoličnog tona u trajanju od 60 sekundi (znak za prestanak opasnosti). Ova odluka… »
Provera ispravnosti i oglašavanje sirena za javno uzbunjivanje
Dnevnik 05.09.2022
Iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada izdato je saopštenje koje prenosimo u celosti: „U skladu sa obavezama, proisteklim iz akta Sektora za vanredne situacije 09 broj 409/22 od 20.06.2022.godine i člana 29. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i… »
U sredu će se oglasiti sirene u Novom Sadu
Moj Novi Sad 05.09.2022
U skladu sa obavezama proisteklim iz akta Sektora za vanredne situacije i člana 29. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, u Južnobačkom upravnom okrugu će u sredu biti izvršena provera i oglasiće se sirena za javno… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: OFAC produžio licencu za rad NIS-a do 17. aprila
Nova pre 35 minutajoš 26 povezanih
Danas počinje proleće Zima je završena, evo kada tačno stiže proleće
Dnevnik pre 25 minutajoš 20 povezanih
Netanjahu: 'Evo me, živ sam; Trampa niko nije naterao na rat'
Radio 021 pre 35 minutajoš 15 povezanih
Da li je trener Klipersa sada uvideo neke stvari? Bogdanović pokazao zašto ne treba da greje klupu!
Hot sport pre 25 minutajoš 15 povezanih