Повезане вести

Абазовић после исказа у Специјалном тужилаштву: Очекујем да се покрене лавина

Абазовић после исказа у Специјалном тужилаштву: Очекујем да се покрене лавина

Глас Америке 05.09.2022
Подгорица — Предсједник Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић, дао је у Специјалном државном тужилаштву (СДТ) изјаву о сазнањима у вези са шверцом цигарета. Након боравка у седишту СДТ-а Абазовић је изјавио да је… »
Абазовић открио податке о шверцу кокаина

Абазовић открио податке о шверцу кокаина

Политика 05.09.2022
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер у техничком мандату Дритан Абазовић је Специјалном државном тужилаштву (СДТ) изнео данас све податке којима располаже у вези са шверцом цигарета, што је, како тврди, уско повезано са шверцом… »
Абазовић у СДТ-у изнео шему шверца цигарета: Очекујем да се покрене лавина

Абазовић у СДТ-у изнео шему шверца цигарета: Очекујем да се покрене лавина

РТС 05.09.2022
Црногорски премијер у техничком мандату Дритан Абазовић у Специјалном државном тужилаштву изнео је шему шверца цигарета, као и шему повезаних лица и компанија. Рушењем шверца цигарета, руши се и пирамида шверца кокаина и утицај… »
Дритан Абазовић саслушан у Специјалном државном тужилаштву

Дритан Абазовић саслушан у Специјалном државном тужилаштву

Ал Јазеера 05.09.2022
Црногорски премијер у техничком мандату Дритан Абазовић дао је исказ у Специјалном државном тужилаштву о сазнањима која има о шверцу цигарета у Црној Гори. Абазовић је у тужилаштво дошао са документацијом која би, како је… »
Абазовић дао изјаву о шверцу цигарета у Црној Гори

Абазовић дао изјаву о шверцу цигарета у Црној Гори

Слободна Европа 05.09.2022
Црногорски премијер Дритан Абазовић саопштио је да је у Специјалном државном тужилаштву дао изјаву о шверцу цигарета у Црној Гори и предочио шему повезаних лица и компанија. “Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној… »
Абазовић СДТ-у открио сва имена везана за шверц цигарета

Абазовић СДТ-у открио сва имена везана за шверц цигарета

ИндексОнлине 05.09.2022
ПОДГОРИЦА – Црногорски премијер у техничком мандату Дритан Абазовић је Специјалном државном тужилаштву изнео данас све податке којима располаже у вези са шверцом цигарета, што је, какко тврди, уско повезано са шверцом кокаина… »
Абазовић дао изјаву у СДТ: Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори

Абазовић дао изјаву у СДТ: Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори

Телеграф 05.09.2022
Уверен је, додао је, да ће рука правде стићи до свих а држава ће, каже, учинити све да заштити специјалног државног тужиоца, који има само један задатак - да настави како је кренуо и да буде одлучан у спровођењу закона… »
„Очекујем да се покрене лавина“: Абазовиц́ Тужилаштву открио сва имена везана за шверц цигарета

„Очекујем да се покрене лавина“: Абазовиц́ Тужилаштву открио сва имена везана за шверц цигарета

Спутник 05.09.2022
Рушењем шверца цигарета, руши се и пирамида шверца кокаина и утицај појединих структура у Црној Гори, казао је премијер у техничком мандату Дритан Абазовиц́, који је јутрос био у Специјалном државном тужилаштву (СДТ), гдје је… »
Абазовић: Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори

Абазовић: Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори

Нова 05.09.2022
Морао сам да искажем путоказ шверца цигарета у Црној Гори, говорио сам о оперативнин подацима и очекујем да тужилаштво утврди да ли је то тачно или није, рекао је председник Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић… »
Абазовићева износи шему шверца цигарета данас у Специјалном државном тужилаштву

Абазовићева износи шему шверца цигарета данас у Специјалном државном тужилаштву

Инсајдер 05.09.2022
Премијер у техничком мандату Дритан Абазовић данас би у Специјалном државном тужилаштву (СДТ) требало да изнесе шему шверца цигарета у Црној Гори и повезаних лица и компанија са тим шверцом. Абазовић би требало Тужилаштву да… »
Абазовић у Специјалном тужилаштву ЦГ: Предаје документа о шеми шверца цигарета?

Абазовић у Специјалном тужилаштву ЦГ: Предаје документа о шеми шверца цигарета?

Нова 05.09.2022
Председник Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић дошао је у зграду Специјалног државног тужилаштва (СДТ), где ће, наводно, тужиоцима предати припремљену документацију и изнети шему шверца цигарета у Црној Гори… »

Вести дана »