Повезане вести

Ненад Лалатовић нови тренер Радничког из Ниша

Ненад Лалатовић нови тренер Радничког из Ниша

Данас 05.09.2022
Како преносе домаћи медији, нови тренер Радничког из Ниша биће Ненад Лалатовић. Ненад Лалатовић предводио је Раднички из Ниша у сезони 2018/19, када су Нишлије постале вицешампиони Србије и играли у полуфиналу Купа Србије. Након… »
Ненад Лалатовић промовисан на Чаиру

Ненад Лалатовић промовисан на Чаиру

Бета 05.09.2022
Српски фудбалски тренер Ненад Лалатовић данас се и званично вратио у Ниш и трећи пут у последње четири године преузео екипу Радничког. Он је трећи шеф стручног штаба Радничког ове сезоне, после Томислава Сивића и Саше Мркића… »
Лалатовић промовисан на Чаиру: Могао сам да будем први у Бањалуци, играћемо модеран фудбал!

Лалатовић промовисан на Чаиру: Могао сам да будем први у Бањалуци, играћемо модеран фудбал!

Хот спорт 05.09.2022
Ненад Лалатовић се вратио у Ниш и по трећи пут у последње четири године постао тренер Радничког. Он је трећи шеф стручног штаба Радничког ове сезоне, после Томислава Сивића и Саше Мркића. Лалатовић је у сезони 2018/2019 водио… »
Сасвим случајно сам се ту нашао: Лалатовић открио како је поново сео на клупу Радничког

Сасвим случајно сам се ту нашао: Лалатовић открио како је поново сео на клупу Радничког

Вечерње новости 05.09.2022
ФУДБАЛСКИ клуб Раднички представио је новог тренера, трећег у текућој сезони, вратио се на "Чаир" Ненад Лалатовић. ФОТО: ФК Раднички Он је најпре направио осврт на свој тренерски пут у протеклих годину дана. Лалатовић је водио Ал… »
Лалатовић је стигао уместо њега: Мркић наводи да је смењен без разлога – освојио сам 7 бодова са слабијим тимом!

Лалатовић је стигао уместо њега: Мркић наводи да је смењен без разлога – освојио сам 7 бодова са слабијим тимом!

Хот спорт 05.09.2022
Није му баш најјаснији овај потез клуба. Ненад Лалатовић се по трећи пут вратио у Раднички из Ниша, а како то увек бива, да би се појавио нови тренер – стари мора да напусти клуб. Управо се то десило са Сашом Мркићем, који је у… »
Лалатовић се враћа на „Чаир“

Н1 Инфо 05.09.2022
Трећи пут ће Ненад Лалатовић сести на клупу Радничког из Ниша, а његова промоција заказана је за данас у 16 сати на стадиону "Чаир". Он ће бити трећи тренер ове сезоне на клупи Нишлија после Томислава Сивића и Саше Мркића… »
Бомба - ненад Лалатовић се враћа у српски фудбал: Постаје тренер тима са којим је правио чуда!

Бомба - ненад Лалатовић се враћа у српски фудбал: Постаје тренер тима са којим је правио чуда!

Мондо 05.09.2022
Познати фудбалски тренер ће након кратке епизоде у Борцу из Бањалуке опет радити у Србији. Познати фудбалски тренер ће након кратке епизоде у Борцу из Бањалуке опет радити у Србији. Ненад Лалатовић се враћа у Србију! Некадашњи… »

Спорт клуб 05.09.2022
Трећи пут ће Ненад Лалатовић сести на клупу Радничког из Ниша, а његова промоција заказана је за данас у 16 сати на стадиону "Чаир". Он ће бити трећи тренер ове сезоне на клупи Нишлија после Томислава Сивића и Саше Мркића… »
Лалатовић поново у суперлиги: Ово су сви чекали – ‘Божији син’ се враћа на место успеха!

Лалатовић поново у суперлиги: Ово су сви чекали – ‘Божији син’ се враћа на место успеха!

Хот спорт 05.09.2022
Након неуспеле ‘епизоде’ у Борцу из Бања Луке враћа се тамо где је чинио чуда! Српски стручњак Ненад Лалатовић ускоро би требао да постане нови-стари тренер Радничког из Ниша. Ово би био његов трећи мандат у Нишу, а сада га… »

Вести дана »