Povezane vesti

Hronologija masakra: Ubice u rano jutro došle u domorodačku zajednicu, išle od vrata do vrata i ubadale ljude

Hronologija masakra: Ubice u rano jutro došle u domorodačku zajednicu, išle od vrata do vrata i ubadale ljude

Blic 05.09.2022
U masakru u Kanadi za koji se sumnjiče dva muškarca, Damijan Sanderson i Majls Sanderson, nožem je ubijeno najmanje 10 ljudi, a 15 ih je ranjeno. 10 MRTVIH, 15 POVREĐENIH Krvavi pir u Kanadi, napadači i dalje na slobodi "ONESVESTILA SAM SE KAD SAM ČULA… »
Identifikovane prve žrtve masakra u Kanadi! Lokalni novinar: Ubice išle od vrata do vrata

Identifikovane prve žrtve masakra u Kanadi! Lokalni novinar: Ubice išle od vrata do vrata

Kurir 05.09.2022
Majka dvoje dece, Lana Hed i 77-ogodišnji udovac Ves Peterson dve su od 10 žrtava ubijenih u krvavom piru koji su počinili Dejmijen Sanderson i Majls Sanderson u kanadskoj pokrajini Saskačevan. Lanin bivši partner Majkl Bret Brns i otac njenih ćerki… »
"Onesvestila sam se kad sam čula šta se desilo": Identifikovane prve žrtve krvavog pira u Kanadi, a ispovesti njihovih…

"Onesvestila sam se kad sam čula šta se desilo": Identifikovane prve žrtve krvavog pira u Kanadi, a ispovesti njihovih…

Blic 05.09.2022
Majka dvoje dece, Lana Hed i 77-ogodišnji udovac Ves Peterson dve su od 10 žrtava ubijenih u krvavom piru koji su počinili Dejmijen Sanderson i Majls Sanderson u kanadskoj pokrajini Saskačevan. Lanin bivši partner Majkl Bret Brns i otac njenih ćerki… »

Vesti dana »

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Beta pre 51 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 4. april

Na današnji dan, 4. april

Šabačke novosti pre 51 minutajoš 2 povezane
Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Beta pre 21 minutajoš 2 povezane