Povezane vesti
Hronologija masakra: Ubice u rano jutro došle u domorodačku zajednicu, išle od vrata do vrata i ubadale ljude
Blic 05.09.2022
U masakru u Kanadi za koji se sumnjiče dva muškarca, Damijan Sanderson i Majls Sanderson, nožem je ubijeno najmanje 10 ljudi, a 15 ih je ranjeno. 10 MRTVIH, 15 POVREĐENIH Krvavi pir u Kanadi, napadači i dalje na slobodi "ONESVESTILA SAM SE KAD SAM… »
Identifikovane prve žrtve masakra u Kanadi! Lokalni novinar: Ubice išle od vrata do vrata
Kurir 05.09.2022
Majka dvoje dece, Lana Hed i 77-ogodišnji udovac Ves Peterson dve su od 10 žrtava ubijenih u krvavom piru koji su počinili Dejmijen Sanderson i Majls Sanderson u kanadskoj pokrajini Saskačevan. Lanin bivši partner Majkl Bret Brns i otac njenih ćerki… »
"Onesvestila sam se kad sam čula šta se desilo": Identifikovane prve žrtve krvavog pira u Kanadi, a ispovesti njihovih…
Blic 05.09.2022
Majka dvoje dece, Lana Hed i 77-ogodišnji udovac Ves Peterson dve su od 10 žrtava ubijenih u krvavom piru koji su počinili Dejmijen Sanderson i Majls Sanderson u kanadskoj pokrajini Saskačevan. Lanin bivši partner Majkl Bret Brns i otac njenih ćerki… »
Vesti dana »
Tuga! 15. Žrtva Preminula jedna od teško povređenih u nesreći u Novom Sadu (video)
Blic pre 37 minutajoš 100 povezanih
Premijer Poljske: Putina niko ne može zaustaviti telefonskim pozivom
Novi magazin pre 2 satajoš 47 povezanih
"Optička varka": Dušan Vlahović se "ofarbao" pred meč odluke (FOTO)
Večernje novosti pre 2 minutajoš 42 povezane
Šolc: Putinovi stavovi o ratu u Ukrajini nisu se promenili, razgovor je bio veoma detaljan
Euronews pre 6 satijoš 6 povezanih
Crne cifre Libana: Izraelci ipak prodrli na jug Libana - ukupno skoro 3.500 mrtvih
Pravda pre 1 satjoš 32 povezane