Povezane vesti
Hronologija masakra: Ubice u rano jutro došle u domorodačku zajednicu, išle od vrata do vrata i ubadale ljude
Blic 05.09.2022
U masakru u Kanadi za koji se sumnjiče dva muškarca, Damijan Sanderson i Majls Sanderson, nožem je ubijeno najmanje 10 ljudi, a 15 ih je ranjeno. 10 MRTVIH, 15 POVREĐENIH Krvavi pir u Kanadi, napadači i dalje na slobodi "ONESVESTILA SAM SE KAD SAM ČULA… »
Identifikovane prve žrtve masakra u Kanadi! Lokalni novinar: Ubice išle od vrata do vrata
Kurir 05.09.2022
Majka dvoje dece, Lana Hed i 77-ogodišnji udovac Ves Peterson dve su od 10 žrtava ubijenih u krvavom piru koji su počinili Dejmijen Sanderson i Majls Sanderson u kanadskoj pokrajini Saskačevan. Lanin bivši partner Majkl Bret Brns i otac njenih ćerki… »
"Onesvestila sam se kad sam čula šta se desilo": Identifikovane prve žrtve krvavog pira u Kanadi, a ispovesti njihovih…
Blic 05.09.2022
Majka dvoje dece, Lana Hed i 77-ogodišnji udovac Ves Peterson dve su od 10 žrtava ubijenih u krvavom piru koji su počinili Dejmijen Sanderson i Majls Sanderson u kanadskoj pokrajini Saskačevan. Lanin bivši partner Majkl Bret Brns i otac njenih ćerki… »
Vesti dana »
U Gornjem Milanovcu 14 sela bez vode zbog pucanja magistralnog cevovoda
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Bujične poplave u Nepalu i Tibetu: Više od 1.300 ljudi nestalo, među njima i državljanin Srbije, više od 330 stradalih
Danas pre 49 minutajoš 66 povezanih
Ko je izostavljen iz zahvalnice JP "Vojvodinašuma"? Gasili požare rame uz rame sa Srbima, ali njih nema na spisku
Nova pre 1 satjoš 42 povezane