Повезане вести
Вања Мијатовић у јеку припрема за свадбу признала: Неће бити венчања
Нова 05.09.2022
Певачица је и видно смршала. Певачица Вања Мијатовић ускоро ће се удати, а видно је и смршала, о чему је јавно причала. „Мора, шири се хаљина. Он ме воли каква год да сам, јер воли се душа, а не тело. Шијем хаљину два броја… »
Гладна сам, венчаница мора да се шири: Певачица драстично смршала пред свадбу
Нова 05.09.2022
Певачица Вања Мијатовић проговорила је о својој свадби, коју планира за октобар. „Шири се хаљина. Он ме воли каква год да сам, јер воли се душа, а не тело. Шијем хаљину два броја мању. Јесам ослабила, трудим се и много сам… »
Певачица се преполовила, купила два броја мању венчаницу: Вања признала пред камерама - "Много сам гладна"
Мондо 05.09.2022
Певачица Вања Мијатовић открила како теку припреме за свадбу. Певачица Вања Мијатовић открила како теку припреме за свадбу Певачица Вања Мијатовић изговориће судбоносно "да" свом веренику Александру Манџукићу у октобру ове… »
Вести дана »
Ко има право на мање рачуне за струју? За 180.000 домаћинстава у Србији нижа цена електричне енергије
Ало пре 4 минутајош 16 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 9 минутајош 16 повезаних
Балони са шверцованим цигаретама довели до ванредног стања у Литванији: „Предузимамо најстроже мере против белоруског хибридног напада“
Недељник пре 44 минутајош 14 повезаних
Тепић: Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Недељник пре 2 сатајош 11 повезаних
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 1 сатјош 15 повезаних