Povezane vesti
Vanja Mijatović u jeku priprema za svadbu priznala: Neće biti venčanja
Nova 05.09.2022
Pevačica je i vidno smršala. Pevačica Vanja Mijatović uskoro će se udati, a vidno je i smršala, o čemu je javno pričala. „Mora, širi se haljina. On me voli kakva god da sam, jer voli se duša, a ne telo. Šijem haljinu dva broja manju. Jesam… »
Gladna sam, venčanica mora da se širi: Pevačica drastično smršala pred svadbu
Nova 05.09.2022
Pevačica Vanja Mijatović progovorila je o svojoj svadbi, koju planira za oktobar. „Širi se haljina. On me voli kakva god da sam, jer voli se duša, a ne telo. Šijem haljinu dva broja manju. Jesam oslabila, trudim se i mnogo sam gladna. Preuzbeđena… »
Pevačica se prepolovila, kupila dva broja manju venčanicu: Vanja priznala pred kamerama - "Mnogo sam gladna"
Mondo 05.09.2022
Pevačica Vanja Mijatović otkrila kako teku pripreme za svadbu. Pevačica Vanja Mijatović otkrila kako teku pripreme za svadbu Pevačica Vanja Mijatović izgovoriće sudbonosno "da" svom vereniku Aleksandru Mandžukiću u oktobru ove godine, a pripreme… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 33 minutajoš 27 povezanih
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih