Повезане вести
Милутинов стигао у Праг: Изгледамо сјајно, само тако треба да наставимо (видео)
Спортски журнал 05.09.2022
Никола је због опоравка пропустио два уводна меча са Холандијом и Чешком. Наша репрезентација је коначно у комплетном саставу. Никола Милитинов је ујутро у пратњи физиотерапеута Душана Поповића стигао у Праг. Испред хотела… »
Коначно окончана драма: Милутинов слетео у Праг након проблема ВИДЕО
Нова 05.09.2022
Трајало је дуже него што се очекивало, али је центар стигао у Праг. Никола Милутинов придружио се саиграчима у Чешкој након што је морао да остане нешто дуже у Београду због опоравка од повреде. Центар је у понедељак ујутру… »
Милутинов стигао: Пун сам енергије
Спорт клуб 05.09.2022
Центар репрезентације Србије Никола Милутинов у понедељак ујутру прикључио се саиграчима, пошто је пропустио прва два кола због вирозе. „Пун сам енергије, једва чекам да играм. Било ми је тешко и криво, имао сам велику жељу да… »
Вести дана »

Јапан добио прву жену премијера: Ко је 'Челична лејди' Санае Такаичи
BBC News пре 1 сатјош 24 повезане

Експлозивне вести управо стижу из Вашингтона! Ништа од састанка Трамп-Путин у Будимпешти?! Један разговор је довео до тоталног раскола, Бела кућа је побеснела на Кремљ
Блиц пре 47 минутајош 24 повезане

Велики школски час у крагујевачким Шумарицама на годишњицу стрељања ђака и професора
Бета пре 53 минутајош 13 повезаних

Партизан срушио ФМП, али Обрадовића брине повреда Карлика Џонса: „Не изгледа добро“
Недељник пре 57 минутајош 17 повезаних

Невреме стиже у регион, очекују се обилне кише и јаки ветрови: За ове делове издато упозорење, могући одрони
Телеграф пре 1 сатјош 13 повезаних