Повезане вести

"Ко ми врати елу, даћу му 500 евра или тојоту ајго": Апел Београђанке која је изгубила пса код Алексинца запалио друштвене…

"Ко ми врати елу, даћу му 500 евра или тојоту ајго": Апел Београђанке која је изгубила пса код Алексинца запалио друштвене…

Блиц 05.09.2022
Београђанка Светлана Панџић изгубила је свог љубимца, а проналазачу обећава награду у виду новца или аутомобила. - Најдивнији пас на свету, моја душа Ела, нетрагом је нестала код алексиначког села Бобовишта и не знам како ћу… »
Светлана је 7 километара трчала за својим псом: Даћу кола ономе ко ми врати Елу

Светлана је 7 километара трчала за својим псом: Даћу кола ономе ко ми врати Елу

Нова 05.09.2022
"Најдивнији пас на свету, моја душа Ела, нетрагом је нестала код алексиначког села Бобовишта и не знам како ћу без ње. Ових 10 дана од како је нема једва да сам жива. Ономе ко ми је врати даћу награду 500 евра или свој ауто… »
Ко ми врати Елу, даћу му 500 евра или своју "тојоту ајго": Апел Београђанке која је изгубила пса код Алексинца

Ко ми врати Елу, даћу му 500 евра или своју "тојоту ајго": Апел Београђанке која је изгубила пса код Алексинца

Телеграф 05.09.2022
Светлани се тог дана десио низ несрећних догађаја, али ју је нестанак пса нарочито погодио. Беогађанка Светлана Панџић изгубила је свог љубимца, а проналазачу обећава награду у виду новца или аутомобила. - Најдивнији пас на… »

Вести дана »