Povezane vesti

"Ko mi vrati elu, daću mu 500 evra ili tojotu ajgo": Apel Beograđanke koja je izgubila psa kod Aleksinca zapalio društvene…

"Ko mi vrati elu, daću mu 500 evra ili tojotu ajgo": Apel Beograđanke koja je izgubila psa kod Aleksinca zapalio društvene…

Blic 05.09.2022
Beograđanka Svetlana Pandžić izgubila je svog ljubimca, a pronalazaču obećava nagradu u vidu novca ili automobila. - Najdivniji pas na svetu, moja duša Ela, netragom je nestala kod aleksinačkog sela Bobovišta i ne znam kako ću bez nje. Ovih 10… »
Svetlana je 7 kilometara trčala za svojim psom: Daću kola onome ko mi vrati Elu

Svetlana je 7 kilometara trčala za svojim psom: Daću kola onome ko mi vrati Elu

Nova 05.09.2022
"Najdivniji pas na svetu, moja duša Ela, netragom je nestala kod aleksinačkog sela Bobovišta i ne znam kako ću bez nje. Ovih 10 dana od kako je nema jedva da sam živa. Onome ko mi je vrati daću nagradu 500 evra ili svoj auto Tojotu ajgo", kaže… »
Ko mi vrati Elu, daću mu 500 evra ili svoju "tojotu ajgo": Apel Beograđanke koja je izgubila psa kod Aleksinca

Ko mi vrati Elu, daću mu 500 evra ili svoju "tojotu ajgo": Apel Beograđanke koja je izgubila psa kod Aleksinca

Telegraf 05.09.2022
Svetlani se tog dana desio niz nesrećnih događaja, ali ju je nestanak psa naročito pogodio. Beogađanka Svetlana Pandžić izgubila je svog ljubimca, a pronalazaču obećava nagradu u vidu novca ili automobila. - Najdivniji pas na svetu, moja duša… »

Vesti dana »