Povezane vesti
Borelj nije optimističan oko nuklearnog sporazuma sa Iranom
RTV 05.09.2022
BRISEL - Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj rekao je da je danas manje optimističan nega ranije u pogledu postizanja brzog sporazuma o oživljavanju iranskog nuklearnog sporazuma. "Žao mi je što moram da kažem da sam… »
Borelj: Nisam siguran u izglede za postizanje nuklearnog sporazuma
Euronews 05.09.2022
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj rekao je da je danas manje optimističan nego ranije u pogledu postizanja brzog sporazuma o oživljavanju iranskog nuklearnog sporazuma. "Žao mi je što moram da kažem da sam danas… »
Teheran traži da IAEA obustavi istragu o iranskim nuklearnim aktivnostima
Euronews 05.09.2022
U sklopu višemesečnih pokušaja da se oživi nuklearni sporazum iz 2015. godine sa svetskim silama, Teheran zahteva obustavu istrage Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) o iranskim nuklearnim aktivnostima, rekao je danas portparol iranskog… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 11 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 10 satijoš 8 povezanih