Povezane vesti
"Vaćarila sam se sa maloletnikom (14), pa me prijavio policiji" Maca Diskrecija obljubila tinejdžera pa nastao haos u hotelu!
Kurir 05.09.2022
Starleta i bivša rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, redovno šokira pratioce na društvenim mrežama svojim provokativnim klipovima. Maca Diskrecija poznata je po učešću u rijalitijima, ali i izjavi da se bavi prostitucijom koju… »
Vaćarila sam dečka od 14 godina, tužio me roditeljima! Macu Diskreciju hteli da hapse na bazenu - Rekao je da ima 20!
Mondo 05.09.2022
Rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, objavila je video na Jutjubu u kojem objašnjava kako je zamalo uhapšena. Rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, objavila je video na Jutjubu u kojem objašnjava kako… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO U Srbiji aktivno 12 požara, RHMZ upozorio na nepovoljne meteorološke uslove na području Deliblatske peščare
Insajder pre 49 minutajoš 34 povezane
Da li se nazire kraj visokim temperaturama? Meteorolog Sovilj za Euronews Srbija o vremenskim prilikama
Euronews pre 43 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o amandmanima na predloženi rebalans budžeta
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Direktor ruske Spoljne obaveštajne službe potvrdio susret sa šefom CIA: To je uobičajena praksa
Sputnik pre 1 satjoš 18 povezanih