Povezane vesti
"Vaćarila sam se sa maloletnikom (14), pa me prijavio policiji" Maca Diskrecija obljubila tinejdžera pa nastao haos u hotelu!
Kurir 05.09.2022
Starleta i bivša rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, redovno šokira pratioce na društvenim mrežama svojim provokativnim klipovima. Maca Diskrecija poznata je po učešću u rijalitijima, ali i izjavi da se bavi… »
Vaćarila sam dečka od 14 godina, tužio me roditeljima! Macu Diskreciju hteli da hapse na bazenu - Rekao je da ima 20!
Mondo 05.09.2022
Rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, objavila je video na Jutjubu u kojem objašnjava kako je zamalo uhapšena. Rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, objavila je video na Jutjubu u kojem objašnjava… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena odmah isplivala u noći velikog debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 48 minutajoš 10 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 49 minutajoš 7 povezanih