Povezane vesti
"Vaćarila sam se sa maloletnikom (14), pa me prijavio policiji" Maca Diskrecija obljubila tinejdžera pa nastao haos u hotelu!
Kurir 05.09.2022
Starleta i bivša rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, redovno šokira pratioce na društvenim mrežama svojim provokativnim klipovima. Maca Diskrecija poznata je po učešću u rijalitijima, ali i izjavi da se bavi prostitucijom koju… »
Vaćarila sam dečka od 14 godina, tužio me roditeljima! Macu Diskreciju hteli da hapse na bazenu - Rekao je da ima 20!
Mondo 05.09.2022
Rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, objavila je video na Jutjubu u kojem objašnjava kako je zamalo uhapšena. Rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, objavila je video na Jutjubu u kojem objašnjava kako… »
Vesti dana »
Skup SNS-a u Areni, Vučić pred lokalne izbore poručio kandidatima da slušaju narod ili će ih menjati
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
UŽIVO Raketiran jug Izraela; IDF: Pogođen strateški objekat u Iranu za razvoj nuklearnog oružja
Sputnik pre 32 minutajoš 87 povezanih
Tramp razmatra kraj rata u Iranu, Teheran gađao američku bazu u Tihom okeanu, oboren izraelski F-16
NIN pre 1 satjoš 37 povezanih
Saslušana dvojica osumnjičenih za trgovinu drogom: Policija u gepeku "golfa" i u stanu na Zvezdari pronašla 75 kilograma narkotika
Nova pre 3 minutajoš 26 povezanih