Povezane vesti
"Čula sam pucanje kosti i moje noge nije bilo!" Jeziva ispovest devojke koju je zgrabila ajkula: Kamera je snimila užas!
Mondo 05.09.2022
Heder Bosvel je bila tinejdžerka kada joj je ajkula otkinula nogu. To je bilo 1994. godine i stravičan trenutak je zabeležen kamerom. Heder Bosvel je bila tinejdžerka kada joj je ajkula otkinula nogu. To je bilo 1994. godine i stravičan trenutak je… »
Čula sam kako mi kosti pucaju: Stravična ispovest žene koju je napala ajkula! Vukli su me da me oslobode od njenih čeljusti!…
Kurir 05.09.2022
Osoblje broda uživalo je na slobodan dan u plivanju i ronjenju na dah, i upravo taj dan Hiter Bosvel će pamtiti do kraja života. Stravičan prizor ostao je zabeležen na amaterskom snimku koji je napravio jedan od očevidaca. Naime, dok je Hiter bezbrižno… »
Vesti dana »
Privremeni predah ili kraj naftnog šoka: Hoće li cena nafte i dalje da pada posle primirja SAD sa Iranom
Euronews pre 47 minutajoš 62 povezane
Došao je do granice i rekao: "Nemam papire, ali moram na Draženovu sahranu" i u Hrvatskoj su cenili Duška: "Zakazivao treninge u 6 ujutro, a ko ne bi došao..."
Kurir pre 2 satajoš 94 povezane
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i pljuskovima do subote, stabilnije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane
Pobedom protiv Radničkog Novosađani završili osnovni deo prvenstva: Voša sa druge pozicije u plej-of
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih