Povezane vesti
"Čula sam pucanje kosti i moje noge nije bilo!" Jeziva ispovest devojke koju je zgrabila ajkula: Kamera je snimila užas!
Mondo 05.09.2022
Heder Bosvel je bila tinejdžerka kada joj je ajkula otkinula nogu. To je bilo 1994. godine i stravičan trenutak je zabeležen kamerom. Heder Bosvel je bila tinejdžerka kada joj je ajkula otkinula nogu. To je bilo 1994. godine i stravičan trenutak je… »
Čula sam kako mi kosti pucaju: Stravična ispovest žene koju je napala ajkula! Vukli su me da me oslobode od njenih čeljusti!…
Kurir 05.09.2022
Osoblje broda uživalo je na slobodan dan u plivanju i ronjenju na dah, i upravo taj dan Hiter Bosvel će pamtiti do kraja života. Stravičan prizor ostao je zabeležen na amaterskom snimku koji je napravio jedan od očevidaca. Naime, dok je Hiter bezbrižno… »
Vesti dana »

(Mapa) paklene vrućine stižu! Rhmz od jutros niže upozorenja: Temperature idu i preko 38 stepeni, alarmi u celoj zemlji
Blic pre 18 minutajoš 16 povezanih

Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom, Australija poziva da se odustane od plana
RTV pre 48 minutajoš 13 povezanih

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih

Saobraćajne nesreće u Beogradu, hitna imala pune ruke posla: Veći broj povređenih tokom noći
Kurir pre 33 minutajoš 8 povezanih