Povezane vesti
Priča o baki i njenom ljubimcu je rastužila Srbiju! Jasminka je morala u dom, sada preklinje: Molim vas, samo nju imam!
Mondo 05.09.2022
Priča o baki Jasminki i psu Mikici je rastužila Srbiju. Priča o baki Jasminki i psu Mikici je rastužila Srbiju. Priča o jednoj baki iz Srbije i njenoj kuci je dirnula sve i retko ko je ostao ravnodušan. Baka Jasminka Paunović iz Kraljeva je završila u… »
Baka Jasminka morala u dom a srce joj ostalo s mikicom: Moli Kraljevčane da je udome! Imam samo nju, niko mi drugi neće doći…
Kurir 05.09.2022
BEOGRAD - Baki Jasminki Paunović iz Kraljeva, godinama unazad društvo je pravila Mikica, njena verna ljubimica, ali kako je svoj život nastavila u domu za stare u Mataruškoj Banji, ova baka bila je prinuđena da se razdvoji od svog psa. Naime, nakon što… »
Vesti dana »
Uhapšeno 26 osoba u akciji protiv korupcije, među njima i osumnjičeni iz Niša
Naissus info pre 19 minutajoš 24 povezane
Danas tropski toplo, temperatura do 34 stepena, a evo kakve nas vremenske prilike očekuju narednih dana
Dnevnik pre 3 satajoš 18 povezanih
Novakov protivnik na Rolan Garosu teniski sazrevao u Beogradu: „Glavna stvar koja se ističe u Istočnoj Evropi jeste radna etika“
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih