Povezane vesti
Priča o baki i njenom ljubimcu je rastužila Srbiju! Jasminka je morala u dom, sada preklinje: Molim vas, samo nju imam!
Mondo 05.09.2022
Priča o baki Jasminki i psu Mikici je rastužila Srbiju. Priča o baki Jasminki i psu Mikici je rastužila Srbiju. Priča o jednoj baki iz Srbije i njenoj kuci je dirnula sve i retko ko je ostao ravnodušan. Baka Jasminka Paunović iz Kraljeva je završila u… »
Baka Jasminka morala u dom a srce joj ostalo s mikicom: Moli Kraljevčane da je udome! Imam samo nju, niko mi drugi neće doći…
Kurir 05.09.2022
BEOGRAD - Baki Jasminki Paunović iz Kraljeva, godinama unazad društvo je pravila Mikica, njena verna ljubimica, ali kako je svoj život nastavila u domu za stare u Mataruškoj Banji, ova baka bila je prinuđena da se razdvoji od svog psa. Naime, nakon što… »
Vesti dana »
Hrvatska doživela hladan tuš na startu mundijala! Gvardiol progovorio posle poraza od Engleske!
Kurir pre 35 minutajoš 40 povezanih
Švajcarska je favorit protiv Bosne! Pogledajte kvote za ovu utakmicu!
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih
Na današnji dan: Napoleon poražen kod Vaterloa, rođeni Horti i Makartni, umrli Gorki i Saramago
Radio 021 pre 5 minutajoš 4 povezane
I danas sunčano, a u ovim predelima biće pljuskova sa grmljavinom: Veoma vetrovito, temperatura do 30°C
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane