Povezane vesti
Priča o baki i njenom ljubimcu je rastužila Srbiju! Jasminka je morala u dom, sada preklinje: Molim vas, samo nju imam!
Mondo 05.09.2022
Priča o baki Jasminki i psu Mikici je rastužila Srbiju. Priča o baki Jasminki i psu Mikici je rastužila Srbiju. Priča o jednoj baki iz Srbije i njenoj kuci je dirnula sve i retko ko je ostao ravnodušan. Baka Jasminka Paunović iz Kraljeva je završila u… »
Baka Jasminka morala u dom a srce joj ostalo s mikicom: Moli Kraljevčane da je udome! Imam samo nju, niko mi drugi neće doći…
Kurir 05.09.2022
BEOGRAD - Baki Jasminki Paunović iz Kraljeva, godinama unazad društvo je pravila Mikica, njena verna ljubimica, ali kako je svoj život nastavila u domu za stare u Mataruškoj Banji, ova baka bila je prinuđena da se razdvoji od svog psa. Naime, nakon što… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 17 minutajoš 27 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 17 minutajoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih
Španci neće braniti tiulu - Mađarska u polufinalu, Srbija prva u grupi
RTS pre 7 minutajoš 30 povezanih