Повезане вести

Лалатовић трећи пут у Радничком: „Дошао сам за исте паре као први пут“

Лалатовић трећи пут у Радничком: „Дошао сам за исте паре као први пут“

Нова 05.09.2022
Српски фудбалски тренер Ненад Лалатовић представљен је трећи пут на клупи Радничког из Ниша. Лалатовић је скоро био у Борцу из Бањалуке, али се вратио у српски фудбал и каже да је сада „практично други пут у Радничком“. Када је… »
Ненад Лалатовић трећи пут у каријери тренер Радничког из Ниша

Ненад Лалатовић трећи пут у каријери тренер Радничког из Ниша

Еуроневс 05.09.2022
Српски фудбалски тренер Ненад Лалатовић трећи пут у каријери преузео је функцију шефа стручног штаба Радничког из Ниша. Лалатовић долази након епизоде у Борцу из Бањалуке и биће већ трећи тренер Нишлија од почетка сезоне, после… »
Случајно сам дошао на стадион, а онда ме је звао тончев: Ненад Лалатовић открио како се вратио - нисам хтео више новца!

Случајно сам дошао на стадион, а онда ме је звао тончев: Ненад Лалатовић открио како се вратио - нисам хтео више новца!

Мондо 05.09.2022
Ненад Лалатовић промовисан је у новог шефа стручног штаба Радничког из Ниша. На промоцији је објаснио како је дошао на утакмицу против Војводине, колико су трајали преговори и колика ће му бити плата. Ненад Лалатовић промовисан… »
Ненад Лалатовић промовисан на Чаиру

Ненад Лалатовић промовисан на Чаиру

Радио сто плус 05.09.2022
Он је трећи шеф стручног штаба Радничког ове сезоне, после Томислава Сивића и Саше Мркића. Лалатовић је у сезони 2018/19. водио Раднички до наслова вицешампиона Србије и то је најбоља сезона у историји овог клуба на домаћој… »
Лалатовић се враћа у Раднички?

Лалатовић се враћа у Раднички?

Нишке вести 05.09.2022
Како преноси „Моззартспорт“, промоција трећег тренера Радничког у сезони могла би да буде одржана већ данас на Чаиру, а Лалатовић би се након ње вратио у клуб који је већ водио са много успеха. На клупи Нишлија Ненад Лалатовић… »

Вести дана »