Povezane vesti
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Nova 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. „Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Makron ima predlog: Francuska je za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropskoj uniji
Kurir 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Insajder 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Vesti dana »

UŽIVO Studenti i građani ispred Filozofskog u Novom Sadu: Policija blokira ulaz, studenti saopštili zahteve za održavanje ispita (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih

"Večeras se ponovo dogodio napad na policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: Policija je došla na poziv dekana
Blic pre 34 minutajoš 36 povezanih

Sigurnost naftovoda zavisi od stabilnosti država kroz koje prolazi
Politika pre 4 minutajoš 33 povezane

Srbija - estonija: Košarkaši kreću u pohod na zlato! Ataman i Turska poslali brutalnu poruku Orlovima
Kurir pre 34 minutajoš 28 povezanih