Povezane vesti
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Nova 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. „Mi se zalažemo za zajedničku praksu… »
Makron ima predlog: Francuska je za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropskoj uniji
Kurir 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu… »
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Insajder 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu… »
Vesti dana »

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih

Najmanje 31 palestinac ubijen, 175 ranjeno: Svedoci tvrde da su izraelski vojnici pucali tokom raspodele pomoći Humanitarne fondacije Gaze
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana

Dva navijača poginula u neredima u Francuskoj, jedan policajac u komi (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 31 povezana