Povezane vesti
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Nova 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. „Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Makron ima predlog: Francuska je za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropskoj uniji
Kurir 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Insajder 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Vesti dana »
Muškarac uhapšen zbog sumnje da je iz slot aparata na pumpi ukrao oko 80.000 dinara
N1 Info pre 10 minutajoš 36 povezanih
(BLOG) Rasprava o nepoverenju Vladi: Aleksić četiri sata nabrajao afere vlasti, Macut objasnio zašto je hrabar
N1 Info pre 36 minutajoš 58 povezanih
Diplomatske tenzije: Iran upozorava saveznike Ukrajine, odložen put Netanjahua
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 32 povezane
Posledice štrajka grčkih carinika: Gužve na granicama potrajaće tokom dana
Naslovi.ai pre 4 satijoš 33 povezane