Povezane vesti
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Nova 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. „Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Makron ima predlog: Francuska je za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropskoj uniji
Kurir 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Insajder 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu kupovine… »
Vesti dana »
Netanjahu najavio otvaranje prelaza Rafa: Uslov je da Hamas preda tela još trojice talaca iz Gaze
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Dodik: Na izborima za predsednika Srpske 23. novembra mora da pobedi Siniša Karan
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
"Spremni smo za svaki scenario": Vukić: Beogradske elektrane funkcionišu bez ikakvih problema
Blic pre 5 satijoš 1 povezana