Povezane vesti
Makron ima predlog: Francuska je za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropskoj uniji
Kurir 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu… »
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Nova 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. „Mi se zalažemo za zajedničku praksu… »
Makron: Francuska za zajedničku praksu kupovine gasa u EU
Insajder 05.09.2022
Francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) založio se danas za zajedničku praksu kupovine gasa u Evropi, kako bi bilo jeftinije, i da se ograniči cena ruskog gasa koji se isporučuje gasovodima. "Mi se zalažemo za zajedničku praksu… »
Vesti dana »
Protesti u N. Sadu: Traži se istraga o policijskoj brutalnosti nad uhapšenim penzionerom
Al Jazeera pre 1 satjoš 28 povezanih
Glumio da je lokalni mangup: Ubica iz Leskovca na društvenim mrežama fantomkama krio lice
Blic pre 51 minutajoš 28 povezanih
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, Nikolić: Pacijenti u teškom opštem stanju, neizvesna prognoza
RTV pre 15 minutajoš 22 povezane
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih