Povezane vesti
Nije zbog 500 dinara, nego što još ima dobrih ljudi! Objava Beograđanke razgalila srca, nepoznata žena ovako pomogla njenom…
Kurir 05.09.2022
Objava jedne Beograđanke na Instagram stranici "Moj Beograd" je razgalila mnoga srca. Ona je napisala šta se dogodilo njenom detetu, a potom zaključila da još ima dobrih ljudi. Naime, njen 14-godišnji sin se našao u problemu vraćajući se kući, jer nije… »
Ko bi tinejdžeru tek tako dao 500 dinara? Momčić iz Grocke ostao bez para za bus, pomogla mu nepoznata žena
Telegraf 05.09.2022
Veliko bravo za ženu iz autobusa. Propustiti poslednji dnevni autobus pravi je maler - noćni ne samo što ide ređe, već se i plaća više. A jedan tinejdžer iz Grocke imao je tu nesreću da iz tramvaja izađe suviše kasno da bi "uhvatio" dnevni 302. Dečak… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 32 povezane

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 10 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Sijarto: Mađarska spremna da bude domaćin mirovnih pregovora između Rusije i Ukrajine
N1 Info pre 26 minutajoš 34 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane