Повезане вести

Бака Прасе прозвао и Ацу Лукаса: „Врати паре криминалцима из Швајцарске“

Бака Прасе прозвао и Ацу Лукаса: „Врати паре криминалцима из Швајцарске“

Нова 06.09.2022
Данима се води медијски рат између власника "Пинка", Жељка Митровића и јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе. У овом сукобу Митровић и Илић изнели су бројне оптужбе, али су се поводом њихових објава, које… »
Букти рат! Бака прасе лукасу: Наркоманчино дебела! Аца се одмах огласио: Најпаметније ти је да ме изузмеш из овога! (фото)

Букти рат! Бака прасе лукасу: Наркоманчино дебела! Аца се одмах огласио: Најпаметније ти је да ме изузмеш из овога! (фото)

Курир 06.09.2022
Певач Аца Лукас проговорио је о јутјуберу Богдану Илићу познатијем као Баки Прасету и његовом сукобу који је почео пре неколико дана са власником "Пинк" телевизије Жељком Митровићем. Он је навео да не би волео да се и сам нашао… »
Тежак ударац за Митровића: Бака Прасе објавио његову фотографију с љубавницом

Тежак ударац за Митровића: Бака Прасе објавио његову фотографију с љубавницом

Нова 06.09.2022
Данима се води медијски рат између Жељка Митровића и Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе. Богдан Илић најавио је документарни филм о Жељку Митровићу. У једном од својих Инстаграм сторија навео је шта ће све бити изнето… »
Бака Прасе се поново огласио и споменуо њу: „Убицо, све ће изаћи на видело“

Бака Прасе се поново огласио и споменуо њу: „Убицо, све ће изаћи на видело“

Нова 06.09.2022
Јутјубер Бака Прасе и власник телевизије "Пинк" Жељко Митровић данима воде медијски рат, у којем су обе стране изнеле бројне оптужбе. Током свађе обојица су изнели низ оптужби и увреда, а ситуација кулминира из дана у дан… »
Оља Зекић љуби скуте Жељку Митровићу: Игнорише позив на убиство Баке Прасета

Оља Зекић љуби скуте Жељку Митровићу: Игнорише позив на убиство Баке Прасета

Нова 06.09.2022
Оливера Зекић, председница Савета РЕМ (Регулаторно тело за електронске медије), стала је на страну Жељка Митровића, власника телевизије Пинк, те је у својој изјави за "Данас" напала контроверзног јутјубера Богдана Илића… »
Где ћеш мотиком на багер! Аца Лукас о сукобу Жељка Митровића и Баке Прасета - "Да се ја укључим у то, настао би хаос"

Где ћеш мотиком на багер! Аца Лукас о сукобу Жељка Митровића и Баке Прасета - "Да се ја укључим у то, настао би хаос"

Мондо 06.09.2022
Аца Лукас каже да је и сам осетио слично на својој кожи. Аца Лукас каже да је и сам осетио слично на својој кожи. Већ данима траје сукоб власника Пинка Жељка Митровића и Јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, а о… »
Где ћеш мотиком на багер! Аца Лукас о сукобу Баке Прасета и Жељка Митровића: Покушавам да избегнем такве ситуације!

Где ћеш мотиком на багер! Аца Лукас о сукобу Баке Прасета и Жељка Митровића: Покушавам да избегнем такве ситуације!

Курир 06.09.2022
Певач Аца Лукас дао је свој суд о сукобу јутјубера Баке Прасета и власнка телевизије Пинк Жељка Митровића, који данима не престаје. Фолкер је навео да не би волео да се и сам нашао у овој причи, јер тврди да би то била општа… »
Митровићева песма која позива на убиство Баке Прасета је заправо плагијат ВИДЕО

Митровићева песма која позива на убиство Баке Прасета је заправо плагијат ВИДЕО

Нова 06.09.2022
"Извадите копље, напад на Прасца, удри га, удри га, ајде сине, удри га", текст је скандалозне песме која се емитује на телевизији Пинк, а коју је објавио Жељко Митровић, власник те телевизије, након свог сукоба са контроверзним… »
"Где ћеш мотиком на багер": Аца Лукас о сукобу Баке Прасета и Жељка Митровића: "Зна се ко је ко, а ко није нико"

"Где ћеш мотиком на багер": Аца Лукас о сукобу Баке Прасета и Жељка Митровића: "Зна се ко је ко, а ко није нико"

Блиц 06.09.2022
Певач Аца Лукас проговорио је о јутјуберу Богдану Илићу познатијем као Баки Прасету и његовом сукобу који је почео пре неколико дана са власником Пинк телевизије Жељком Митровићем. Он је навео да не би волео да се и сам нашао у… »
„Време је да се откопају лешеви које су Митровић и његов син закопали“

„Време је да се откопају лешеви које су Митровић и његов син закопали“

Нова 06.09.2022
Бака Прасе се поново огласио шокантном оптужбом на рачун власника телевизије "Пинк". Сукоб између власника телевизије „Пинк“ Жељка Митровића и јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, не јењава. Они већ данима износе… »
Бака ПРАСЕ побегао из Србије: Јутјубер након свађе са Жељком Митровићем открио: "Одлазим из земље"

Бака ПРАСЕ побегао из Србије: Јутјубер након свађе са Жељком Митровићем открио: "Одлазим из земље"

Блиц 05.09.2022
Јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе обавестио је пратиоце да је напустио државу због тога што страхује за свој живот након конфликта са Жељком Митровићем. - Бежим из државе пре него што маснокоси пошаље хитмена -… »
Прасе и тајкун

Прасе и тајкун

Данас 05.09.2022
Сукоб јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе и власника телевизије Пинк Жељка Митровића и даље траје несмањеном жестином. Све је почело тако што је Бака Прасе на свом каналу уз псовке и вређање саопштио да му… »

Вести дана »