Повезане вести
"Само су улетели, почели да бију, младожењи су олупали главу о плочице": Очевидац масовке на свадби у Мионици
Телеграф 06.09.2022
Наводи да се све десило пред крај свадбе. У једном луксузном ресторану у Мионици током протеклог викенда избила је масовна туча на свадби у којој су пребијени и младожења и млада, као и младожењин отац, а према речима очевица… »
Мужа ми оживљавали на свадби, пао и није се померао! Млада Милица испричала детаље туче између сватова и обезбеђења
Мондо 06.09.2022
Млада Милица П. је испричала шта се дешало на њеној свадби када је дошло до сукоба са обезбеђењем. Млада Милица П. је испричала шта се дешало на њеној свадби када је дошло до сукоба са обезбеђењем. Протеклог викенда у Мионици… »
Мужа су ми оживљавали, пао је и остао непомичан! Исповест претучене младе из Мионице: Ово јој нико није рекао
Курир 06.09.2022
Милица П., млада са свадбе у Мионици у којој је избила туча, каже да је њен брат тешко повређен, као и да је супруг, покушавајући да раздвоји обезбеђење и госте, пао и ударио главом директно у патос. - Након свадбе прешли смо у… »
Огласила се млада која је претучена на свадби у Мионици: "Тек брат какав је, душевне ране немају чиме да се плате"
Мондо 06.09.2022
У општој тучи између гостију и радника обезбеђења на свадби у Мионици, повређено је седам особа, а ударена је и млада. У општој тучи између гостију и радника обезбеђења на свадби у Мионици, повређено је седам особа, а ударена… »
"И ја сам добила батине": Огласила се млада са свадбе на којој је избила масовна туча у Мионици
Телеграф 06.09.2022
Више људи је добио кривичне пријаве, а повређено је, како се незванично наводи, седморо. Протеклог викенда на свадби у Мионици избила је масовна туча у ресторану за свадбе на којој је осим младожење, његовог оца и гостију и… »
"Имам посекотине и чворугу на глави, сва сам: Модра!" Млада која је добила батине на сопственој свадби испричала за "Блиц" шта…
Блиц 06.09.2022
На свадби која се одржала протеклог викенда у Мионици, дошло је до сукоба између обезбеђења и сватова, а у општој тучи, ни млада није прошла без последица! Туча је наводно избила након што су радници обезбеђења, које је… »
Огласила се млада која је претучена на својој свадби: Детаљи хаоса на весељу
Нова 06.09.2022
На свадби која се одржала протеклог викенда у Мионици, дошло је до сукоба између обезбеђења и сватова, а у општој макљажи ударена је и млада. Како незванично сазнајемо, општа туча је избила након што су радници обезбеђења… »
Огласила се МЛАДА која је претучена на својој свадби: Ако желите да добијете батине као ја, онда је ово право место
Курир 06.09.2022
На свадби која се одржала протеклог викенда у Мионици, дошло је до сукоба између обезбеђења и сватова, а у општој макљажи ударена је и млада. Како незванично сазнајемо, општа туча је избила након што су радници обезбеђења… »
Хаос на свадби у Мионици! Сватови се тукли са обезбеђењем, 7 повређених
Блиц 06.09.2022
Седам особа, од којих једна теже, повређено је у несвакидашњој тучи неколико сватова, међу којима је био и младожења, са припадницима обезбеђења једне сале за свадбе у Мионици, сазнаје “Блиц”. До инцидента на свадбеном весељу… »
Скандалозан видео туче са свадбе у Мионици: Права макљажа, не зна се ко кога удара!
Блиц 06.09.2022
На свадбеном весељу, које се одржавало протеклог викенда у Мионици, дошло је до сукоба између обезбеђења и сватова, а у тучи су учествовали чак младожења и његов отац. На друштвеним мрежама се појавио и видео овог… »
Хаос на свадби у Мионици: Сватови се побили с обезбеђењем, 7 повређених
Нова 06.09.2022
Несвакидашња туча на свадбеном весељу догодила се протеклог викенда у Мионици. Наиме, у једном новоотвореном луксузном ресторану дошло је до туче између припадника обезбеђења и појединих сватова, а у тучи су учествовали… »
Снимак опште туче на свадби у Мионици! Седморо повређених, пребијен и младожења, све почело због чаше?! (видео)
Мондо 06.09.2022
Драматичан инцидент се десио у Мионици на свадби када је дошло до туче између сватова и обезбеђења. Драматичан инцидент се десио у Мионици на свадби када је дошло до туче између сватова и обезбеђења. Протеклог викенда у Мионици… »
Овако је почела масовна туча на свадби у Мионици: Тукао се и младожења, погледајте снимак
Телеграф 06.09.2022
Све је почело када се један од гостију попео на сто и почео да ломи чаше, њега је потом обезбеђење одвело у тоалет. На свадби у месту Мионица, како је потврђено за Телеграф, избила је масовна туча у којој су учествовали и… »
Вести дана »
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 38 минутајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 37 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 2 сатајош 43 повезане
"Систем у једном тренутку послао упозорење": Софронијевић о интересовању за легализацију, стигло више од 7.000 пријава
НИН пре 18 минутајош 100 повезаних
Уживо: Зеленски стигао у Лондон! Судбина Украјине зависи од ове две кључне ставке
Ало пре 13 минутајош 55 повезаних