Povezane vesti
Megan Markl su rastrgli zbog ovoga: Držala govor par minuta, 54 puta pomenula samu sebe, Hari vidno nervozan (video)
Mondo 06.09.2022
Megan Markl u govoru od sedam minuta 54 puta rekla "ja", javnost je rastrgla! Megan Markl u govoru od sedam minuta 54 puta rekla "ja", javnost je rastrgla! Megan Markl i princ Hari došli su u Britaniju, a paparaci prate svaki njihov korak! Prvo javno… »
Megan Markl zgrozila naciju: U govoru dugom 7 minuta 54 puta uradila stvar koja je sve iznervirala
Telegraf 06.09.2022
Njen govor se našao na meti osude, te su ga mnogi okrakterisali kao "besmislen" Megan Markl je sinoć održala sedmominutni govor u svom prvom obraćanju u Velikoj Britaniji otkako se povukla sa kraljevske dužnosti pre dve godine. Vojvotkinja od Saseksa… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 59 minutajoš 80 povezanih

Načelnik policije pogođen flašom u glavu, stao između kordona i građana
NIN pre 6 satijoš 14 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 6 satijoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova": Đorđe David o odlasku Viki Miljković i Bosanca iz Zvezda Granda - muzičar u šoku: "ni sa kim se nije pozdravio"
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane