Повезане вести

Шеф ме малтретирао, пипкао за гузу и терао на се*с! Дала отказ да би ушла у Задругу, па проговорила - ожењен је и богат

Шеф ме малтретирао, пипкао за гузу и терао на се*с! Дала отказ да би ушла у Задругу, па проговорила - ожењен је и богат

Мондо 06.09.2022
Анита Станојловић је учесница Задруге 6, а њен приватан живот већ је шокирао многе. Анита Станојловић је учесница Задруге 6, а њен приватан живот већ је шокирао многе. Атрактивна Анита Станојловић једна је од нових учесница… »
"Шеф је тражио да имамо интимне односе": Шок исповест будуће учеснице "Задруге 6": "Он је моћан човек, нисам смела да га…

"Шеф је тражио да имамо интимне односе": Шок исповест будуће учеснице "Задруге 6": "Он је моћан човек, нисам смела да га…

Блиц 06.09.2022
Анита Станојловић, будућа учесница "Задруге 6", подигла је огромну прашину када је открила шокантне детаље своје прошлости. Будућа учесница "Задруге 6" је у исповести за Ријалити открила да је на претходном послу имала проблема… »
Шок! "шеф ме терао да имамо секс"! Будућу лепу задругарку имућни бизнисмен пипао за задњицу, звао у хотел, овако је уцењивао…

Шок! "шеф ме терао да имамо секс"! Будућу лепу задругарку имућни бизнисмен пипао за задњицу, звао у хотел, овако је уцењивао…

Курир 06.09.2022
Будућа задругарка Анита Станојловић, која улази у Задруга 6, подигла је велику прашину на снимању профила, када је открила да је се одрекао отац кад је била клинка, а да би ушла у ријалити, дала је отказ на послу. Како Ријалити… »
Они су рекордери ријалитија: Годинама живе испред камера, то им је друга кућа, а он се не скида са екрана 16 година

Они су рекордери ријалитија: Годинама живе испред камера, то им је друга кућа, а он се не скида са екрана 16 година

Блиц 06.09.2022
Популарни пчелар из Купинова, Мики Ђуричић апсолутни је рекордер када је у питању време проведено пред камерама ријалити програма. Микија Ђуричића домаћа јавност упознала је у ријалити програму "Велики брат" 2006. године, а у… »

Вести дана »