Povezane vesti
Pitajte njega šta mi je loše uradio! Aleksandra posle raskida s Isakom ljubav stavila na pauzu - "Nisam raspoložena"
Mondo 06.09.2022
Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Ljubavna veza Aleksandre… »
"Ja sam žena iz naroda, pevala bih na Paradi ponosa": Aleksandra Mladenović žustro reagovala na pitanje o bivšem: "Pitajte…
Blic 06.09.2022
Pevačica Aleksandra Mladenović pred našim kamerama je sinoć, na proslavi povodom rođenja sinova Petra Mitića, otvorila dušu o emotivnom statusu, ali i Paradi ponosa. - Zašto ne bih pevala na Paradi ponosa? Nemam stvarno ništa protiv toga. Ja sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Slike koje vlast nikako ne želi da vidi: Veliki broj ljudi na ulicama gradova, uprkos represiji režima, pritiscima i pričama da je gotov protest
Nova pre 4 minutajoš 58 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 4 minutajoš 40 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI U napadu ukrajinskih dronova u Hersonskoj oblasti poginulo sedam osoba
Euronews pre 29 minutajoš 21 povezana

Petrov o ostavci dekana Pravnog: Ne znam razloge, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih

6: zanimljivosti o Prvom maju koje sigurno niste znali: Zašto Amerikanci slave drugačije od ostatka sveta?
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih