Povezane vesti
Pitajte njega šta mi je loše uradio! Aleksandra posle raskida s Isakom ljubav stavila na pauzu - "Nisam raspoložena"
Mondo 06.09.2022
Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Ljubavna veza Aleksandre Mladenović… »
"Ja sam žena iz naroda, pevala bih na Paradi ponosa": Aleksandra Mladenović žustro reagovala na pitanje o bivšem: "Pitajte…
Blic 06.09.2022
Pevačica Aleksandra Mladenović pred našim kamerama je sinoć, na proslavi povodom rođenja sinova Petra Mitića, otvorila dušu o emotivnom statusu, ali i Paradi ponosa. - Zašto ne bih pevala na Paradi ponosa? Nemam stvarno ništa protiv toga. Ja sam žena iz… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija razdvaja građane i pristalice SNS u Kuli: Kragujevčani ispred kuće gradonačelnika, pušten Kraljevčanin priveden na protestu
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

Hale 1, 1a, 2, 3 i upravna zgrada Beogradskog sajma zadržaće javni karakter
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih

Srbija dobila rivala u četvrtfinalu EP: "Orlićima" neće biti lako, Italijani slavili ogromnom razlikom
Mondo pre 53 minutajoš 34 povezane

Zvezda saznala spisak potencijalnih rivala u plej-ofu za Ligu šampiona – evo koga bi volela da izbegne, a kome se nada
Nova pre 53 minutajoš 24 povezane

Upravo se oglasio MUP Srbije Evo ko je uhapšen zbog napada na policiju u Novom Pazaru
Alo pre 7 satijoš 44 povezane