Povezane vesti
Pitajte njega šta mi je loše uradio! Aleksandra posle raskida s Isakom ljubav stavila na pauzu - "Nisam raspoložena"
Mondo 06.09.2022
Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Ljubavna veza Aleksandre Mladenović… »
"Ja sam žena iz naroda, pevala bih na Paradi ponosa": Aleksandra Mladenović žustro reagovala na pitanje o bivšem: "Pitajte…
Blic 06.09.2022
Pevačica Aleksandra Mladenović pred našim kamerama je sinoć, na proslavi povodom rođenja sinova Petra Mitića, otvorila dušu o emotivnom statusu, ali i Paradi ponosa. - Zašto ne bih pevala na Paradi ponosa? Nemam stvarno ništa protiv toga. Ja sam žena iz… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

12 Osoba u teškom stanju! Potresne scene ispred bolnice u Sremskoj Mitrovici: Pristižu članovi porodice i kolege (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 84 povezane

Kraj Piksijeve ere: Stojković više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane

Bolton se pred sudom izjasnio da nije kriv zbog optužbi oko tajnih informacija
Euronews pre 29 minutajoš 28 povezanih

Studiranje na teret budžeta i za studente sa manje od 48 ESPB bodova
Morava info pre 19 minutajoš 19 povezanih