Povezane vesti
Pitajte njega šta mi je loše uradio! Aleksandra posle raskida s Isakom ljubav stavila na pauzu - "Nisam raspoložena"
Mondo 06.09.2022
Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Aleksandra Mladenović je otkrila kako se oseća posle raskida s Isakom Šabanovićem i da li traži novu ljubav. Ljubavna veza Aleksandre… »
"Ja sam žena iz naroda, pevala bih na Paradi ponosa": Aleksandra Mladenović žustro reagovala na pitanje o bivšem: "Pitajte…
Blic 06.09.2022
Pevačica Aleksandra Mladenović pred našim kamerama je sinoć, na proslavi povodom rođenja sinova Petra Mitića, otvorila dušu o emotivnom statusu, ali i Paradi ponosa. - Zašto ne bih pevala na Paradi ponosa? Nemam stvarno ništa protiv toga. Ja sam… »
Vesti dana »
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Vučević putuje u dvodnevnu posetu Banjaluci: Prisustvovaće obeležavanju dana Republike
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Ukrajinski napad na Saratov i Engels, oštećeno industrijsko preduzeće; Zelenski najavljuje nove ofanzive na Kursk
RTS pre 30 minutajoš 2 povezane
Tramp: Nastaće pakao ako Hamas ne oslobodi taoce do inauguracije 20. januara
Telegraf pre 7 satijoš 4 povezane