Povezane vesti
Otkriven spomenik Šabanu Šauliću u Šapcu
RTS 06.09.2022
U prisustvu porodice, brojnih poštovalaca, prijatelja i predstavnika Gradske uprave, u Šapcu je otkriven spomenik pevaču Šabanu Šauliću, koji je pre tri godine stradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. „S namerom dođoh u veliki grad, ostade… »
Ovu pesmu goca Šaulić ne sme da pusti nakon šabanove smrti Pevačeva udovica u suzama na današnji dan: To nosim u srcu
Kurir 06.09.2022
Pevač Šaban Šaulić na današnji dan, 6. septembra proslavio bi 71. rođendan, ali umesto toga, u njegovom rodnom Šapcu otkriven je spomenik koji je posvećen kralju narodne muzike. - Ja sam pre neki dan imala prilike da vidim u livnici i taj susret… »
Vratio se u rodni grad: Otkriven spomenik Šabanu Šauliću u Šapcu (foto/video)
Večernje novosti 06.09.2022
ŠABAN se ovim spomen-obeležjem vraća u svoj grad, u vreme svojih početaka. U grad koji je svim srcem voleo i na koji je bio ponosan - poručila je Gordana Šaulić, supruga pokojnog „kralja narodne muzike“, zahvalivši se svima koji su doprineli… »
Šaban Šaulić dobija bistu u rodnom Šapcu! Mesto na kom će biti postavljen spomenik ima simboliku koja tera suze na oči!
Kurir 06.09.2022
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre više od tri godine, dobiće bistu u rodnom Šapcu. Bistu, prema rečima Šabanovog brata Hasana Dudić, finansirala je Šaulićeva udovica Gordana. - Grad Šabac s… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 12 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane