Povezane vesti
Otkriven spomenik Šabanu Šauliću u Šapcu
RTS 06.09.2022
U prisustvu porodice, brojnih poštovalaca, prijatelja i predstavnika Gradske uprave, u Šapcu je otkriven spomenik pevaču Šabanu Šauliću, koji je pre tri godine stradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. „S namerom dođoh u veliki grad, ostade za mnom moje… »
Ovu pesmu goca Šaulić ne sme da pusti nakon šabanove smrti Pevačeva udovica u suzama na današnji dan: To nosim u srcu
Kurir 06.09.2022
Pevač Šaban Šaulić na današnji dan, 6. septembra proslavio bi 71. rođendan, ali umesto toga, u njegovom rodnom Šapcu otkriven je spomenik koji je posvećen kralju narodne muzike. - Ja sam pre neki dan imala prilike da vidim u livnici i taj susret sa… »
Vratio se u rodni grad: Otkriven spomenik Šabanu Šauliću u Šapcu (foto/video)
Večernje novosti 06.09.2022
ŠABAN se ovim spomen-obeležjem vraća u svoj grad, u vreme svojih početaka. U grad koji je svim srcem voleo i na koji je bio ponosan - poručila je Gordana Šaulić, supruga pokojnog „kralja narodne muzike“, zahvalivši se svima koji su doprineli da zasluženo… »
Šaban Šaulić dobija bistu u rodnom Šapcu! Mesto na kom će biti postavljen spomenik ima simboliku koja tera suze na oči!
Kurir 06.09.2022
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre više od tri godine, dobiće bistu u rodnom Šapcu. Bistu, prema rečima Šabanovog brata Hasana Dudić, finansirala je Šaulićeva udovica Gordana. - Grad Šabac s gradonačelnikom na… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi Pravnog i Poljoprivrednog šetnjom obeležili godinu dana od blokada
Telegraf pre 3 minutajoš 26 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 13 minutajoš 40 povezanih
Od juče za legalizaciju prijavljeno više od 45.000 objekata
Vesti online pre 53 minutajoš 55 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 satijoš 32 povezane