Povezane vesti
Netanjahu žurio da napiše memoare plašeći se da će umreti od kovida
Novi magazin 06.09.2022
Lider izraelske opozicije Benjamin Netanjahu otkrio je da je žurio da završi memoare plašeći se da bi mogao da umre od kovida-19 pre nego što mu to pođe za rukom. "Napisao sam ih brzo tokom pandemije koronavirusa. Pretpostavlja se da sam ja u osetljivoj… »
Netanjahu: Žurio sam da završim memoare jer sam se plašio da ću umreti od kovida
N1 Info 06.09.2022
Lider izraelske opozicije Benjamin Netanjahu otkrio je da je žurio da završi memoare, plašeći se da bi mogao da umre od kovida-19 pre nego što mu to pođe za rukom. „Napisao sam ih brzo tokom pandemije koronavirusa. Pretpostavlja se da sam ja u osetljivoj… »
Vesti dana »

Direktor policije Vasiljević: Na skupovima protiv blokada okupilo se 126.399 ljudi, sprečeni sukobi u Čačku i Šapcu
Euronews pre 34 minutajoš 29 povezanih

(BLOG) Na poziv studenata građani se u 18 časova okupljaju na Đačkom trgu, a aktivisti SNS-a su u Vinogradima (VIDEO)
Glas Šumadije pre 59 minutajoš 35 povezanih

Donald Tramp sa unukom na finalu US OPEN: Ovako je publika reagovala kada je videla predsednika SAD
Kurir pre 19 minutajoš 36 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 95 povezanih