Povezane vesti
Netanjahu žurio da napiše memoare plašeći se da će umreti od kovida
Novi magazin 06.09.2022
Lider izraelske opozicije Benjamin Netanjahu otkrio je da je žurio da završi memoare plašeći se da bi mogao da umre od kovida-19 pre nego što mu to pođe za rukom. "Napisao sam ih brzo tokom pandemije koronavirusa. Pretpostavlja se da sam ja u osetljivoj… »
Netanjahu: Žurio sam da završim memoare jer sam se plašio da ću umreti od kovida
N1 Info 06.09.2022
Lider izraelske opozicije Benjamin Netanjahu otkrio je da je žurio da završi memoare, plašeći se da bi mogao da umre od kovida-19 pre nego što mu to pođe za rukom. „Napisao sam ih brzo tokom pandemije koronavirusa. Pretpostavlja se da sam ja u osetljivoj… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara: Potvrđivanje mandata i izbor predsednika, protest ispred opštine
Euronews pre 30 minutajoš 30 povezanih

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih

„Praviš pare i dok ležiš“: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova i ovako je reklamira VIDEO
Nova pre 4 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 10 minutajoš 140 povezanih

Plenković: Oluja uništila projekat velike Srbije i promenila geopolitički poredak Jugoistočne Evrope
Beta pre 55 minutajoš 22 povezane