Повезане вести
Више јавно тужилаштво подигло оптужницу против осумњиченог за пуцњаву и убиство
Еуроневс 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против С. М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Ж. у угоститељском објекту "Ритуал цаффе"… »
Откривамо детаље оптужнице за убиство Жижића: Стефан га изрешетао са 7 метака из Заставе у главу, врат и труп
Телеграф 06.09.2022
Лука Ж. одмах посумњао у Стефана М. који је ушао у локал маскиран у радника. Лука је најпре свог брата, који је осумњиченом дозволио да користи тоалет, питао зашто пушта људе с улице у тоалет кафића, а потом је за столом… »
"Да имам неког душманина од овога би залегао!" подигнута оптужница против убице луке жижића, екзекутор на тротинету се терети…
Блиц 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Стефана М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Ж. у угоститељском објекту “Ритуал… »
Оптужен егзекутор Луке Жижића: “Да имам неког душманина од овога би залегао”
Нова 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Стефана М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Жижића у угоститељском објекту “Ритуал… »
"Да имам неког душманина од овог би залегао": Убијени Лука Жижић предосетио ликвидацију
Телеграф 06.09.2022
Стефану М. на терет се стављају три кривична дела: Тешко убиство, Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа и Изазивање опште опасности. Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас… »
Вести дана »
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 32 минутајош 93 повезане
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са сунчаним интервалима и променама у температури
Наслови.аи пре 32 минутајош 28 повезаних
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против Босне у квалификацијама за СП
Радио сто плус пре 1 сатјош 30 повезаних
Вучић: Сутра ћемо имати важан састанак о НИС-у; Рафинерија престаје да ради у уторак
Б92 пре 17 минутајош 14 повезаних
Полиција реаговала у Неготину: Код мушкарца који се представио као ратни ветеран пронађена дрвена палица
Блиц пре 2 сатајош 17 повезаних