Povezane vesti

Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv osumnjičenog za pucnjavu i ubistvo

Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv osumnjičenog za pucnjavu i ubistvo

Euronews 06.09.2022
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv S. M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila ove godine hicima iz pišolja koji je neovlašćeno nosio, ubio Luku Ž. u ugostiteljskom objektu "Ritual caffe" na Novom Beogradu i… »
Otkrivamo detalje optužnice za ubistvo Žižića: Stefan ga izrešetao sa 7 metaka iz Zastave u glavu, vrat i trup

Otkrivamo detalje optužnice za ubistvo Žižića: Stefan ga izrešetao sa 7 metaka iz Zastave u glavu, vrat i trup

Telegraf 06.09.2022
Luka Ž. odmah posumnjao u Stefana M. koji je ušao u lokal maskiran u radnika. Luka je najpre svog brata, koji je osumnjičenom dozvolio da koristi toalet, pitao zašto pušta ljude s ulice u toalet kafića, a potom je za stolom prijateljima rekao “da… »
"Da imam nekog dušmanina od ovoga bi zalegao!" podignuta optužnica protiv ubice luke žižića, ekzekutor na trotinetu se…

"Da imam nekog dušmanina od ovoga bi zalegao!" podignuta optužnica protiv ubice luke žižića, ekzekutor na trotinetu se…

Blic 06.09.2022
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Stefana M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila ove godine hicima iz pišolja koji je neovlašćeno nosio, ubio Luku Ž. u ugostiteljskom objektu “Ritual caffe” na Novom… »
Optužen egzekutor Luke Žižića: “Da imam nekog dušmanina od ovoga bi zalegao”

Optužen egzekutor Luke Žižića: “Da imam nekog dušmanina od ovoga bi zalegao”

Nova 06.09.2022
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Stefana M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila ove godine hicima iz pišolja koji je neovlašćeno nosio, ubio Luku Žižića u ugostiteljskom objektu “Ritual caffe” na… »
"Da imam nekog dušmanina od ovog bi zalegao": Ubijeni Luka Žižić predosetio likvidaciju

"Da imam nekog dušmanina od ovog bi zalegao": Ubijeni Luka Žižić predosetio likvidaciju

Telegraf 06.09.2022
Stefanu M. na teret se stavljaju tri krivična dela: Teško ubistvo, Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava i Izazivanje opšte opasnosti. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv… »

Vesti dana »