Повезане вести
Више јавно тужилаштво подигло оптужницу против осумњиченог за пуцњаву и убиство
Еуроневс 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против С. М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Ж. у угоститељском објекту "Ритуал цаффе"… »
Откривамо детаље оптужнице за убиство Жижића: Стефан га изрешетао са 7 метака из Заставе у главу, врат и труп
Телеграф 06.09.2022
Лука Ж. одмах посумњао у Стефана М. који је ушао у локал маскиран у радника. Лука је најпре свог брата, који је осумњиченом дозволио да користи тоалет, питао зашто пушта људе с улице у тоалет кафића, а потом је за столом… »
"Да имам неког душманина од овога би залегао!" подигнута оптужница против убице луке жижића, екзекутор на тротинету се терети…
Блиц 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Стефана М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Ж. у угоститељском објекту “Ритуал… »
Оптужен егзекутор Луке Жижића: “Да имам неког душманина од овога би залегао”
Нова 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Стефана М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Жижића у угоститељском објекту “Ритуал… »
"Да имам неког душманина од овог би залегао": Убијени Лука Жижић предосетио ликвидацију
Телеграф 06.09.2022
Стефану М. на терет се стављају три кривична дела: Тешко убиство, Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа и Изазивање опште опасности. Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас… »
Вести дана »
Београд: Студенти Правног факултета обележавају годишњицу почетка блокаде у протестној шетњи
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 27 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 40 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане