Povezane vesti
Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv osumnjičenog za pucnjavu i ubistvo
Euronews 06.09.2022
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv S. M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila ove godine hicima iz pišolja koji je neovlašćeno nosio, ubio Luku Ž. u ugostiteljskom objektu "Ritual caffe" na Novom Beogradu i… »
Otkrivamo detalje optužnice za ubistvo Žižića: Stefan ga izrešetao sa 7 metaka iz Zastave u glavu, vrat i trup
Telegraf 06.09.2022
Luka Ž. odmah posumnjao u Stefana M. koji je ušao u lokal maskiran u radnika. Luka je najpre svog brata, koji je osumnjičenom dozvolio da koristi toalet, pitao zašto pušta ljude s ulice u toalet kafića, a potom je za stolom prijateljima rekao “da… »
"Da imam nekog dušmanina od ovoga bi zalegao!" podignuta optužnica protiv ubice luke žižića, ekzekutor na trotinetu se…
Blic 06.09.2022
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Stefana M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila ove godine hicima iz pišolja koji je neovlašćeno nosio, ubio Luku Ž. u ugostiteljskom objektu “Ritual caffe” na Novom… »
Optužen egzekutor Luke Žižića: “Da imam nekog dušmanina od ovoga bi zalegao”
Nova 06.09.2022
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Stefana M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila ove godine hicima iz pišolja koji je neovlašćeno nosio, ubio Luku Žižića u ugostiteljskom objektu “Ritual caffe” na… »
"Da imam nekog dušmanina od ovog bi zalegao": Ubijeni Luka Žižić predosetio likvidaciju
Telegraf 06.09.2022
Stefanu M. na teret se stavljaju tri krivična dela: Teško ubistvo, Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava i Izazivanje opšte opasnosti. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv… »
Vesti dana »

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 3 satajoš 8 povezanih