Повезане вести

Више јавно тужилаштво подигло оптужницу против осумњиченог за пуцњаву и убиство

Више јавно тужилаштво подигло оптужницу против осумњиченог за пуцњаву и убиство

Еуроневс 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против С. М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Ж. у угоститељском објекту "Ритуал цаффе"… »
Откривамо детаље оптужнице за убиство Жижића: Стефан га изрешетао са 7 метака из Заставе у главу, врат и труп

Откривамо детаље оптужнице за убиство Жижића: Стефан га изрешетао са 7 метака из Заставе у главу, врат и труп

Телеграф 06.09.2022
Лука Ж. одмах посумњао у Стефана М. који је ушао у локал маскиран у радника. Лука је најпре свог брата, који је осумњиченом дозволио да користи тоалет, питао зашто пушта људе с улице у тоалет кафића, а потом је за столом… »
"Да имам неког душманина од овога би залегао!" подигнута оптужница против убице луке жижића, екзекутор на тротинету се терети…

"Да имам неког душманина од овога би залегао!" подигнута оптужница против убице луке жижића, екзекутор на тротинету се терети…

Блиц 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Стефана М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Ж. у угоститељском објекту “Ритуал… »
Оптужен егзекутор Луке Жижића: “Да имам неког душманина од овога би залегао”

Оптужен егзекутор Луке Жижића: “Да имам неког душманина од овога би залегао”

Нова 06.09.2022
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Стефана М. (23) из Краљева због сумње да је 28. априла ове године хицима из пишоља који је неовлашћено носио, убио Луку Жижића у угоститељском објекту “Ритуал… »
"Да имам неког душманина од овог би залегао": Убијени Лука Жижић предосетио ликвидацију

"Да имам неког душманина од овог би залегао": Убијени Лука Жижић предосетио ликвидацију

Телеграф 06.09.2022
Стефану М. на терет се стављају три кривична дела: Тешко убиство, Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа и Изазивање опште опасности. Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас… »

Вести дана »